“Centrele de Incluziune Sociala – oportunitate pentru facilitarea participarii pe piata muncii a grupurilor vulnerabile ID – 61237” derulat de Asociatia Glasul Romilor Pro-Europa.

CURSURI DE CALIFICARE GRATUITE PENTRU PERSOANELE CARE FAC PARTE DIN URMATOARELE GRUPURI:

–          familii monoparentale,

–          persoane cu dizabilitati,

–          persoane de etnie roma,

–          tineri peste 18 ani ce parasesc sistemul institutionalizat de protectie a copilului,

–          persoane victime ale traficului de persoane,

–          familii cu mai mult de 2 copii,

–          detinuti,

–          persoane afectate de HIV,

–          persoane foste dependente de droguri

Toti beneficiari trebuie sa aibe domiciliul stabil in Judetul Teleorman.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Cursurile Gratuite sunt oferite in cadrul proiectului “Centrele de Incluziune Sociala – oportunitate pentru facilitarea participarii pe piata muncii a grupurilor vulnerabile ID – 61237” derulat de Asociatia Glasul Romilor Pro-Europain parteneriat cu Asociatia Institutul pentru Politici Sociale, Fundatia Solidaritate si Speranta, Asociatia Vasiliada, Asociatia Pro Tinerete Alba Iulia, Fundatia Filantropia Timisoara, Parohia Reformata Bistrita, Asociatia Partida Romilor „PRO-EUROPA”

Centrele de Incluziune Sociala ofera servicii specializate in consiliere si formare profesionala, asistenta in gasirea unui loc de munca, servicii sociale si  servicii psihologice. Aceste servicii vor fi acompaniate de activitati de cercetare in domeniu si de campanii pentru promovarea voluntariatului, a egalitatii de sanse si a formelor alternative si flexibile de angajare a persoanelor vulnerabile.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritara 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Interventie 6.2. „Imbunatatirea accesului si participarii grupurilor vulnerabile pe piata muncii”.

Contact

Adresa CIS Alexandria: Str. Bucuresti Nr.60,  Bl.804, Sc. C, Ap. 82

email: cisalexandria@gmail.com
Tel: 0767749164

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!