Compania Passe Partout DAN PURIC - DOI DINTRE NOI Credit foto Tomoaki Minoda

Compania Passe Partout DAN PURIC va invita sambata, 21 ianuarie,  la orele 19.00. la TEATRUL DE PE LIPSCANI la spectacolul

“DOI DINTRE NOI”, o poveste despre anotimpurile iubirii pe care o puteti descifra la orice varsta

“Doi dintre noi”, un spectacolul, conceput si realizat de doi actori valorosi,  Ana Pepine si Paul Cimpoieru, a obținut numeroase medalii si premii la turneele si festivalurile la care a prticipat.
“Doi dintre noi” este o poveste despre iubirea ca joc al întâmplării, iubirea cu toate fețele ei, mereu nouă, niciodată încheiată. Adam si Eva dar si Tristan si Isolda sau Romeo si Julieta se gasesc si se regasesc ca mesaj simbolic in continutul spectacolului.

Cate ceva despre Paul si Ana:

Paul Cimpoieru
Dupa ce a fost selectionat printre cei „10 Tineri de Succes pentru Romania” in anul 2002, prin programul APT al guvernului roman si a lucrat ca Project Manager pentru o multinationala din domeniul IT, a renuntat si a ales sa lucreze si cu inima, nu doar cu mintea! Din 2004 a intrat in Compania de Teatru „Passe-Partout DP . Iar povestea lui s-ar putea incheia:” si a creat/muncit fericit (dupa aceasta alegere de curaj) pana la adanci batraneti. Viata in teatru inseamna tinerete fara batranete si viata fara de moarte fiindca artistul „moare urcand muntele”. Poate fi vazut in spectacolele Companiei Passe Partout DP si in „Don Quijote”, „Royall Fashion”, „Noi”, „Toti Cinci”. Colaboreaza ca artist independent la teatrele din Bucuresti, la Centrul National al Dansului, si ca coregraf/trainer de miscare scenica in Viena.

Ana Pepine a absolvit Facultatea de Teatru si Film Bucuresti, sectia Marionete, ca sef de promotie. Din 2004 este actrita in Compania de Teatru „Passe-Partout DP si mai joaca in n  spectacolele “Toti cinci”, “Noi” si “Necuvintele”. Despre arta teatrului, Ana spune ca este “Un zbor in care speri din toate puterile ca, celalalt vazandu-te, isi va deschide aripile si se va inalta impreuna cu tine”.

DOI DINTRE NOI
Durata: 50min
Bilete: 30 RON, 25 RON; reducere pentru studenţi 20 RON

COMPANIA PASSE PARTOUT DAN PURIC

SPECTACOLELE LUNII FEBRUARIE

Sambata, 4 februarie, ora 19 – Toti cinci
Duminica, 5 februarie, ora 19 – Romania.Inchis pentru inventar
Sambata, 11 februarie, ora 19 – Rencontres
Duminica, 12 februarie, ora 19 – Noi
Sambata, 18 februarie, ora 19 – Made in Romania
Duminica, 19 februarie, ora 19 – Necuvinte
Sambata, 25 februarie, ora 19 – Royal Fashion
Duminica, 26 februarie, ora 19 – Doi dintre noi

Go to Top