window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

“Hai la zbor” – eveniment aeronautic de socializare / Aerodromul Sirna / 23 iulie 2011

Pilot MagazinUn nou eveniment aeronautic de socializare intre pasionati si curiosi intr-ale zborului si activitatilor sportive outdoor va avea loc sambata, pe 23 iulie, la aerodromul (de la) Sirna. Evenimentul este organizat de Asociatia Pilotilor de Aeronave Usoare Motorizate impreuna cu revista Pilot Magazin.

Vizitatorii vor putea urmari evolutiile aeronautice incepand cu ora 11:00, cand vor admira printre  multitudinea de avioane si aeromodele…singurul girocopter din tara. In plus, toti cei prezenti vor avea sansa de a castiga unul dintre cele trei zboruri cu un avion ultrausor sau chiar cu faimosul girocopter.

De-a lungul zilei participantii se pot fotografia cu aparatele de zbor, pot juca darts, ping-pong, asculta muzica si servi, gratuit, gulash gatit dupa reteta traditionala. Organizatorii promit si un foc de tabara, posibilitatea de a campa in corturi peste noapte si transport in regim shuttle la un pret accesibil.

Evenimentul “Hai la zbor” de la Sirna se deosebeste fata de celelalte evenimente de profil prin faptul ca, participantii vor avea nu doar posibilitatea de a interactiona direct cu pilotii, ci mai ales de a zbura, experimentand momente de neuitat.

Aerodromul aflat la 45 de minute de Bucuresti sau Ploiesti (fiind situat in dreptul comunei Potigrafu), face ca evenimentul sa fie accesibil tuturor celor ce vor sa-si petreaca weekend-ul in aer liber, printre avioane.

#  #  #

Asociatia Pilotilor de Aeronave Usoare Motorizate (APPAUM)Asociatia Pilotilor de Aeronave Usoare Motorizate (APPAUM) este prima asociatie din domeniul aviatiei ultrausoare din Romania si a fost infiintata in anul 2007. Aceasta isi propune sa promoveze zborul de agrement si aviatia ultrausoara in randul tinerilor si sa organizeze cat mai multe evenimente aero in acest sens.

Pentru mai multe detalii, contactati:
Sebastian Ioan Radu
Pilot Magazin online editor
+40 0761 39 57 97
scrie@pilotmagazin.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top