window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

“O lume pe dos” – ultima reprezentatie din aceasta stagiune / Bucuresti / 09 iunie 2011

ArCuBCentrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti va invita joi 9 iunie, ora 19.00, la ultima reprezentatie din aceasta stagiune a spectacolului “O lume pe dos” in regia Iarinei Demian.

Aceasta montare„descrie fara menajamente lumea in care traim – o lume bolnava de singuratate, in care oamenii recurg la solutii limita, fiindca nu-si mai gasesc locul, linistea, masura, sentimentele sau identitatea.”

Protogonistii sunt: Tudor Chirila, Iarina Demian, Simona Stoicescu, Smaranda Caragea, Marius Drogeanu, Mircea Drambareanu, Andrei Runcanu.

Dupa „Biloxi Blues” (piesa celebrului Neil Simon, jucata cu mare succes la Teatrul deComedie si in turnee prin tara)regizoarea Iarina Demian revine ladramaturgia americana contemporana, reunind intr-o singura montare trei piese scurte ale unor autori consacrati. Preludiu si Liebestod – deTerrence Mc Nally, Problema – de A.R. Gurneysi Naomi in camera de zi – deCristopher Durangsunt cele trei farse tragice carealcatuiesc “Lumea pe dos”in care Tudor Chirila trece cu dezinvoltura de la o partitura la alta.

„Sper sa avem din nou sala plina, la fel ca la ultimele noastre spectacole. O lume pe dos e un proiect frumos din mai multe motive: actori foarte buni, texte extrem de noi si indraznete in peisajul teatrului romanesc, o viziune regizorala care tine cu Actorul, un spectacol cu un mesaj extrem de modern. O lume pe dos ridica o intrebare cheie: cum negociem cu singuratatea? Este un spectacol care pune probleme printre hohote de ras. Un spectacol pe care il iubesc. Si as vrea sa-l iubesc impreuna cu o sala plina de oameni, care accepta sa-si puna intrebari si sa caute in ei insisi.”  Tudor Chirila

“Sansa noastra de a juca o noua serie cu spectacolul “O lume pe dos” se numeste ArCuB. (…) Sa nu ne facem iluzii legate de lumea in care traim. Sa privim in fata situatiile limita ale existentei umane si sa ne gandim ca fiecare dintre noi facem parte din ea… “                            Iarina Demian

Biletele pot fi achizitionate la prețul de 35.00 lei (Categoria I), 26.50 lei (Categoria II) si 15.90 lei (reducere la Categoria II – numai pentru elevi, studenti, pensionari pe baza prezentarii legitimatiei sau talonului de pensie) de la Casa de Bilete ArCuB (Sala Batiste nr. 14) si prin reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti sau online pe www.eventim.ro.

La multi ani ArCuB! In cei cincisprezece ani de activitate, ArCuB a fost initiatorul si organizatorul unor manifestari inedite in peisajul cultural bucurestean.Evenimentele create si produse de ArCuB de-a lungul celor 15 ani de activitate au transformat orasul si locurile sale importante – parcuri, bulevarde, piete – intr-o imensa scena in aer liber, deschisa tuturor cetatenilor sai, mari si mici. Ele reprezinta, fiecare in parte, un brand, iar impreuna identitatea culturala a capitalei. Multumim partenerilor si colaboratorilor pentru sprijinul acordat de-a lungul acestor ani.

Detalii pe www.arcub.ro

Producator: ArCuB

Coproducator: Fundatia artEST

Parteneri media: Bucuresti FM, 24FUN, Romania Libera, Port.ro, Metropotam.ro, Arhitectura.ro, Paspartu, Youmago.ro, RATB, ELEVATE, Eventim.

Persoana de contact: Madalina Negrea – 0728.100.209

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top