window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

“Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate” – inscrierile continua!

Tinerii interesati sa participe la competitia “Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate” se mai pot inscrie pana la data de 15 decembrie. In acest moment, 85 de studenti romani din intreaga lume si-au trimis candidaturile pentru una dintre sectiunile propuse, toti fiind automat calificati in competitia pentru Marele Premiu: Studentul Roman al Anului din Strainatate.

Procedura de inscriere. Inscrierile sunt gratuite si se realizeaza exclusiv online. Cei interesati sunt invitati sa trimita un dosar de candidatura pe adresa de e-mail: studentulanului@lsrs.ro, respectiv erasmus@lsrs.ro, mentionand in titlul e-mail-ului sectiunea la care doresc sa participe.

Dosarul va contine un CV in limba romana, engleza sau franceza și o scurta autodescriere a candidatului, in limba romana, cu diacritice, la persoana I, in cel mult 150 de cuvinte. Optional, descrierea poate fi realizata și sub forma unui scurt videoclip de prezentare.

Castigatorii vor fi selectati de un juriu alcatuit din personalitati ale societatii romanesti din mediul academic și profesional si din reprezentanti ai Agentiei Nationale pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP), iar premiile vor fi acordate in cadrul celei de-a treia editii a Galei LSRS, care va avea loc pe 6 ianuarie 2012, la Bucuresti.

Mai multe informatii despre concurs se gasesc la adresa: http://gala.lsrs.ro/participare/detalii-concurs-2012/.

O seara de Gala. Evenimentul reprezinta un prilej de a promova in societatea romaneasca tineri cu rezultate deosebite in plan academic și extra-curricular peste hotare.  Castigatorii vor avea ocazia sa transmita un mesaj simbolic despre subiectele care ii pasioneaza si care au relevanta pentru societatea romaneasca actuala. Tineri ale caror merite sunt apreciate in strainatate au astfel ocazia sa fie cunoscuti si recunoscuti atat de catre colegi de generatie, cat si de catre reprezentanti din diferite domenii: cultural, academic, economic, politic, diplomatic, mass-media.

Gala Studentilor Romani din Strainatate 2012 este un eveniment organizat cu sprijinul sponsorilor: Omniasig, BRD, Banca Transilvania, Vivani, Jidvei, Hotel Ibis și British Council.

Evenimentul se bucura de sustinerea partenerului media principal Intact Media Group și al partenerilor media: Radio Romania International, Studentie.ro, EDU-Tim, Stud-Life, Evenimente Studentesti, Zile și Nopti, Business Woman, Cariere Online, Lume Buna, Hotnews, Metropotam, Hipo.ro, stiriONG, Studentul.info, BusinessLive.ro, Romania in Contact, Centrul de presa.ro, Best Resource, Revista Evenimentelor, CRSC Europe, Academiclink.

Sustinem și ne sustin: Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP), Universitatea Financiar-Bancara (UFB), Campus France, DAAD, Clubul Roman pentru Relatii Externe, Diplomatie și Afaceri Europene (CRREDAE).

Persoana de contact

Sorana Serban

Vicepresedinte Comunicare si Informare

Sorana.Serban@lsrs.ro

0752038218

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) este o organizatie non-guvernamentala echidistanta și apolitica, care ofera un cadru de dialog și de actiune pentru studentii și absolventii romani din tara și din strainatate, promovand o puternica solidaritate intre membrii sai, ca reprezentanti de valoare ai Romaniei, și o atitudine pozitiva fata de perspectivele intoarcerii lor acasa. Scopul principal al LSRS este de a apara si promova drepturile si interesele educationale, profesionale, sociale si culturale ale membrilor sai, precum si de a facilita contributia lor la dezvoltarea societatii romanesti pe termen mediu și lung.

Principiile LSRS sunt valoarea, initiativa, profesionalismul și solidaritatea. In egala masura, LSRS sustine valorile și principiile democratice fundamentale intr-un mod transparent, responsabil și integru.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top