“Romeo şi Julieta” transmis în direct de pe scena Covent Garden la ONB

Acasa/arta / cultura / entertainment, COMUNICATE DE PRESA, monden / lifestyle/“Romeo şi Julieta” transmis în direct de pe scena Covent Garden la ONB

Royal Ballet ROMEO & JULIET ROH 12 Apr 04 LAUREN CUTHBERTSON, EDWARD WATSON photograph: Dee Conway ©

Joi, 22 martie (21.30), spectacolul de balet „Romeo şi Julieta”(Serghei Prokofiev) va fi transmis,  în direct,  de pe scena Royal Opera House- Covent Garden (Londra) la Opera Naţională Bucureşti.  Spectacolul se va difuza în condiţii High Definition.

Din anul 1965,  producţia  „Romeo şi Julieta” de la Royal Opera House (Covent Garden – Londra), în coregrafia  lui Kenneth MacMillan,  a devenit unul dintre cele mai cunoscute spectacole de balet din întreaga lume.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Rolurile principale ale baletului sunt  interpretate  de Federico Bonelli (Romeo) şi Lauren Cuthbertson (Julieta), prim  solişti  la The Royal Ballet Company.

Conducerea muzicală îi aparţine dirijorului Barry Wordsworth.

Preţul biletului la aceasta noua transmiune de la Covent Garden este de 45 ron. Biletele se pot achiziţiona la Casa de bilete a ONB, de luni până duminică, între orele 9.00 – 13.00 şi 15.00 – 19.00 sau online, pe site-ul instituţiei http://my.operanb.ro/content/view/21/32/lang,ro/.

Transmisiunile sunt realizate cu sprijinul Asociaţiei „Friends of Opera”.

Anca Baloc

Consilier de presa

Departamentul Promovare

OPERA NATIONALA BUCURESTI

Tel.: 021.311.52.54

Mobil: 0729.931.936

e-mail: ancabaloc@gmail.com

website: www.operanb.ro

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top