window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSIeri, 27 martie 2012, a avut loc seminarul ‘Comprehensive Web and Email Security’ organizat de catre Blue Coat – liderul pentru WAN Optimization si Web Security si Proofpoint – lider al solutiilor email security, impreuna cu partenerii BISS │Best Internet Security si headtechnology. In cadrul evenimentului au fost prezentate tehnologiile moderne de abordare a protectiei Web si Email.

Evenimentul s-a bucurat de interesul unor companii importante din Romania, atat din sectorul financiar-bancar, cat si utilitati si oil-and-gas.

Luand in considerare utilizarea din ce in ce mai intensa a platformelor web, dezvoltarea  de noi modele de interactiune via Internet si Web Applications, iar o data cu aceasta si accelerarea  atacurilor asupra organizatiilor ce implementeaza astfel de platforme, Web Security este unul dintre cele mai “hot” subiecte astazi.

Pentru solutiile BlueCoat, deja cunoscute in Romania, Dl. Marek Matusizinsky (Channel sales Director) a prezentat ultimele noutati si update-uri tehnologice.

Proofpoint, vendor ce dezvolta de 11 ani solutii dedicate e-mail security, s-a bucurat de un real interes din partea audientei. Tehnologia Proofpoint a fost prezentata de Dl. Stefan Benske (Regional Sales Manager), solutiile pentru mail encryption, email archiving si mobile email protection (cloud service) fiind foarte apreciate.

La final, participantii au fost provocati la o sesiune Quiz&Prizes, evenimentul fiind incheiat de un lunch ce a dat prilejul unor discutii deschise privind tehnologiile prezentate.

Go to Top