window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

“VERDE-N FAȚĂ” – Alexandru Andrieș cantă in beneficiul HOSPICE Casa Speranţei

“VERDE-N FAȚĂ” - Alexandru Andrieș cantă in beneficiul HOSPICE Casa Speranţei“VERDE-N FAȚĂ” Alexandru Andrieș cantă in beneficiul HOSPICE Casa Speranţei

@ Centrul Cultural Reduta din Braşov

@ 19.00 | 03 aprilie 2012

Marti, 3 aprilie 2012, ora 19.00, Fundaţia HOSPICE Casa Speranţei vă invită la o intâlnire extraordinară cu iubitul muzician si inegalabilul textier  Alexandru Andrieș, un clasic al folk-ului românesc.

O figură singulară în peisajul muzical românesc, Alexandru Andrieș cântă cu simplitate, umor și originalitate despre anomaliile societății românești.

Brașovean trup și suflet, Alexandru Andrieș revine pe scena Centrului Cultural Reduta pentru a ne aduce  “Verde-n fața”  muzica plina de nostalgie, intr-un concert dedicat copiilor cu boli incurabile îngrijiți la HOSPICE Casa Speranței.

Alături de Alexandru Andrieș, pe scena Centrului Cultural Reduta, muzica folk va fi interpretată in deschidere de Iulia Caraiman în duet cu Raluca Manea şi Formația „Om Bun”.

„Succesul ediţiilor anterioare ale concertelor folk, entuziasmul și numărul mare al celor care au acceptat să urce pe scena pentru cauza HOSPICE, precum și publicul numeros din sală ne-au determinat să dedicăm timp şi efort pentru organizarea celei de-a treia ediţii a concertului caritabil de folk. Alexandru Andrieș va oferi un spectacol de exceptie alături de tinerele talente ale muzicii folk cu care brașovenii deja s-au familiarizat in editiile anterioare.” ne declara Gabriela Tokes, organizatorul acestui eveniment.

Biletele s-au pus în vânzare la Librăria “Șt.O.Iosif”, Târgul de Carte și Muzică de la Brașov Business Park și la sediul HOSPICE Casa Speranţei, costul unui bilet fiind de 30 lei.

Va asteptam cu drag sa fiti alaturi de noi la acest eveniment!

***

HOSPICE Casa Speranței (www.hospice.ro) este cea mai mare organizație medicală non-profit din România care asigură gratuit servicii de ingrijire paliativă.

Ingrijirea paliativă are ca scop alinarea durerii și controlul simptomelor bolnavilor incurabili, asistența socială precum și consiliere psihologică si religioasă.

HOSPICE asigură gratuit, de 20 ani, servicii de ingrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli terminale în București, Brașov, Fagaraș și Zărnești și a fost desemnată ca fiind centru de excelență pentru Europa de Sud-Est.

Persoana de contact:

Gabriela Tokes

Coordonator Departament Strângere de Fonduri

Mobil: 0728-13 00 91

gabriela.tokes@hospice.ro

Go to Top