window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Linia de transport destinata vizitarii obiectivelor turistice din Bucuresti – „Bucharest City Tour”, a inregistrat pana in prezent 3,200 turisti. Numai in zilele de sambata si duminica, numarul turistilor care au utilizat aceasta linie a fost de peste 1100.

Proiectul pilot, implementat de RATB impreuna cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, prevede o crestere graduala a numarului de persoane care vor utiliza acest mijloc de vizitare a Capitalei.

Noua linie turistica a fost lansata joi, 28 iulie, si este deservita de patru autobuze speciale, supraetajate, cu o capacitate de 77 locuri. Obiectivele turistice aflate de-a lungul traseului sunt: Casa Presei, Parcul Herastrau, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul Taranului Roman, Palatul Victoria, Ateneul Roman, Muzeul National de Arta, Biserica Cretulescu, Palatul Telefoanelor, Palatul CEC, Muzeul National de Istorie, Palatul Parlamentului, Patriarhia Romana, Hanul lui Manuc, Curtea Veche, Universitatea, Spitalul Coltea, Muzeul Municipiului Bucuresti, Teatrul National, Muzeul Literaturii si Academia de Studii Economice.

www.ratb.ro

Go to Top