window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

„Doua povesti de amor” pe scena ArCuB / Bucuresti / 21 mai 2011

Doua povesti de amor pe scena ArCuBSambata, 21 mai, de la ora 19.00, ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti va invita la o noua reprezentatie a piesei Doua povesti de amor – un spectacol coupé format din doua piese scurte, scrise de A. P. Cehov: Ursul si Cerere în casatorie.

Protagonistii acestei comedii sunt: Cerasela Iosifescu, Silviu Biris si Ion Arcudeanu. Scenografia îi apartine lui Bogdan Spataru. Regia este semnata de Mircea Cornisteanu.

Spectatorii sunt asteptati, pe strada Batiste, în centrul orasului, sa vada un spectacol de cea mai buna calitate, într-o sala calda si primitoare, renovata si redeschisa de curand.

Fragmente din cronicile aparute:

“Cheia succesului acestui spectacol o detin fireste actorii, remarcabili în cele doua ipostaze propuse de regie. Doua povesti de amor este un spectacol pentru marele public, cu respect cultural fata de Cehov (…).”                                                                                                                       Ileana Lucaciu

“Mici bijuterii ale constructiei dramatice, cele doua piese într-un act produse de ArCuB sunt partituri în care geniul comic cehovian exploreaza cu voluptate natura surprinzatoare, si totusi mereu aceeasi, a relatiilor dintre barbati si femei. (…) Calitatea productiei regizate de Mircea Cornisteanu se bazeaza pe cele doua ingrediente de baza ale oricarui spectacol: un text genial si actori pe masura lui.”                                                                                                                       Anca Ionita

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batiste nr. 14) si din reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro.

Pret: 35,00 lei (Categoria I) si de 26,50 lei (Categoria II). Elevii si studentii care se prezinta la Casa de bilete ArCuB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 15,90 lei.

Parteneri media: Bucuresti FM, Romania Libera, 24FUN, Port.ro, Metropotam, 4Arte.ro, Zeppelin,  Paspartu, Revista Arte si Meserii, Youmago.ro, RATB, Hipmag, Stiri De Bine, Glamour, Goingout, Urbo.ro, Modernism.

Detalii pe www.arcub.ro.

Persoana de contact: Madalina Negrea – 0728.100.209

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top