window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

„Tosca” de la Covent Garden, spectacol difuzat la Opera Nationala Bucuresti, in prezenta sopranei Angela Gheorghiu

ROH CINEMA LAUNCH - ANGELAGHEORGHIU - CREDIT NIGEL NORRINGTON 01

Spectacolul „Tosca” de Giacomo Puccini, o productie recenta a celebrului teatru liric londonez Royal Opera House (Covent Garden) va rula in premiera la Opera Nationala Bucuresti, in data de 28 noiembrie, ora 19.00.

Inregistrat in iulie 2011, spectacolul se bucura de participarea Angelei Gheorghiu, care interpreteaza rolul principal (Floria Tosca), alaturi de Jonas Kauffman (Mario Cavaradossi) si Bryn Terfel (Scarpia), acompaniati de corul si orchestra Operei Regale din Londra. Conducerea muzicala apartine dirijorului Antonio Pappano. Regia este semnata de Jonathan Kent si Duncan Macfarland.

Evenimentul din 28 noiembrie va avea loc in prezenta extraordinara a sopranei Angela Gheorghiu, care va sosi la Bucuresti special pentru ocazia mentionata. In pauza dintre acte se va organiza in foaierul ONB o sesiune de autografe acordate de Angela Gheorghiu pe cel mai recent disc al sau, care poarta titlul “Hommage a Maria Callas”, aparut sub egida casei de discuri EMI Classics. Evenimentul va fi organizat cu parteneriatul Librariilor Humanitas.

Pretul biletului pentru aceast spectacol inregistrat este de 45 ron. Biletele se pot achizitiona la Casa de bilete a ONB, de luni pana duminica, intre orele 9.00 – 13.00 si 15.00 – 19.00 sau online, pe site-ul oficial al institutiei www.operanb.ro si pe www.bilet.ro.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top