window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

10 ani de AutoExpert si tiraj de 200.000 de exemplare

De 10 ani revista AutoExpert aduce originalitate in presa auto romaneasca. Un inceput optimist, cu o dezvoltare graduala si continua avand ca motor o echipa de succes si indrumata de specialisti.

Ne-am dorit de la inceput sa facem o revista cu voi si pentru voi, iar faptul ca am ajuns la un deceniu este dovada cea mai clara ca am ales un drum corect, iar paginile revistei ar trebui sa fie si mai utile astazi, cand vremurile ne obliga sa fim din ce in ce mai rationali. a declarat Florin Micu, Publisher AutoExpert & YachtExpert.

Cele mai recente creatii marca AutoExpert:

AutoExpert ECO, editia speciala dedicata in exclusivitate tehnologiilor alternative, are ca preocupare constanta eforturile producatorilor auto de a gasi solutii energetice alternative si de a reduce consumurile si emisiile poluante.

Km 0 – GHIDUL SOFERULUI INCEPATOR este un proiect de responsabilitate sociala realizat impreuna cu Politia Romana in 200.000 de exemplare, adresat soferilor care tocmai au obtinut permisul de conducere.

AutoExpert Safety este un produs nou pe piata media din Romania dedicat securitatii auto.

Noi intretinem inspiratia, furnizam informatie si avem secretul longevitatii!

Despre AutoExpert:
AutoExpert este singura publicatie auto lunara realizata de o companie independenta avand un concept 100% romanesc. De 10 ani AutoExpert are rol inovator in media auto romaneasca prin generarea de concepte noi: teste comparative, lista de preturi auto; revizii si costuri de intretinere. In prezent, AutoExpert este singura revista auto cu rubrici constante de securitate rutiera si ecologie auto.

Informatii suplimentare si noutati privind revista AutoExpert sunt disponibile la adresa de Internet www.autoexpert.ro si in retelele sociale facebook si twitter.

Daniela Florea
Marketing & PR
0213485829
daniela.florea@autoexpert.ro
http://www.autoexpert.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top