window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

125.000 euro, vânzările de produse pentru animale de companie la PetExpo

  • Targ | Pet Expo

Pet Expo 22-24 mai 2015

Vizitatorii PetExpo au cheltuit la ediţia 2015 a târgului peste 125.000 de euro pentru achiziţia de produse şi servicii pentru animale, se arată într-o statistică realizată de organizator. Evenimentul, desfăşurat în perioada 22-24 mai, la Romexpo, a reunit 55 de expozanţi şi 11.000 de vizitatori. Din totalul vizitatorilor, 200 au reprezentat categoria de business respectiv pet-shop-uri şi cabinete veterinare.

Cea de-a şaptea ediţie a PetExpo a adus expozanţilor venituri de 149 Euro/mp, aceasta fiind suma medie încasată pe fiecare mp de stand la târg. Din datele organizatorilor reiese că, în felul acesta, PetExpo a devenit cea mai eficientă metodă de promovare a produselor şi serviciilor dedicate animalelor de companie, cu un cost de 0,59Euro/dialog cu fiecare client.

Anul acesta PetExpo a reconfirmat că este singurul târg dedicat animalelor de companie cu o ofertă completă de servicii. Au fost alături de noi 55 de expozanți dintre care un sfert au fost companii care au fost prezente pentru prima dată la târg. Rezultatele PetExpo 2015 au fost mai bune faţă de ediţiile precedente în ceea ce priveşte vânzările şi condiţiile de expunere pentru toţi cei prezenţi” a declarat Ilie Pană, organizatorul PetExpo.

Cei care au trecut anul acesta pragul PetExpo au găsit toate produsele şi serviciile dedicate animalelor de companie intr-un singur loc. Dintre cei 55 de expozanţi , cei mai mulţi au promovat produse pentru hrana animalelor (41%). Ponderea tipurilor de produse sau servicii promovate la târg a fost împărţită între accesorii pentru animale (18%), produse veterinare (21%), animale de companie (18%) şi acvaristică (2%)

Atracţiile târgului au fost demonstraţiile de dresaj şi evenimentele din Arena PetExpo, printre care s-au numărat căsătoriile pentru animale, concursurile cu premii şi defilările de rase. Alături de organizatori au fost sponsorii evenimentelor PetExpo care au susţinut cele mai importante evenimente din Arenă.

Pentru a reintra în atmosfera evenimentului vă invităm să accesaţi link-ul  https://flic.kr/s/aHskc1N13s unde veţi găsi fotografii cu cele mai relevante momente.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top