window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

De 15 ani, 350.000 de firme din Romania au cumparat cel putin un produs Rentrop & Straton. De 15 ani, peste 150.000 de contabili si-au gasit cel mai bun prieten in Consilierele noastre. Inventam concepte. Organizam Seminariile Nationale de Fiscalitate si Contabilitate, Legislatia Muncii, Management Financiar. Dezvoltam instrumente de marketing online care ne aduc mai aproape de partenerii nostri. Din acest motiv, suntem cei mai buni. Cei mai buni in consultanta de afaceri, idei de afaceri, seminarii si produse adresate contabililor si specialistilor in legislatia muncii.

In 1995 publicam primele 2 produse (revista Idei de Afaceri si Consilier Taxe si Impozite), realizate cu ajutorul a 4 angajati. Acum avem peste 130 de angajati si ne mandrim cu peste 300 de titluri publicate si vandute in mai mult de 300.000 de exemplare. Am castigat increderea clientilor nostri prin calitatea informatiilor pe care le-am oferit si pe care le oferim in continuare. Suntem constienti de faptul ca nu e greu sa ajungi pe locul I, ci este greu sa te mentii acolo!

Cine sunt partenerii nostri?

Partenerul nostru german, VNR – Verlag fr die Deutsche Wirtshaft AG, aflat in topul editurilor de specialitate germane, ne este permanent alaturi cu experienta sa acumulata in peste 30 de ani de existenta si in 8 tari printre care Austria, Elvetia, Polonia. Cu ajutorul partenerilor nostri, cu ajutorul sutelor de autori si specialisti cu care colaboram si nu in ultimul rand cu ajutorul angajatilor Rentrop & Straton, suntem din ce in ce mai buni. Zi de zi va oferim cele mai bune produse si cele mai bune servicii!

Si pentru ca vrem sa sarbatorim impreuna, te asteptam pe www.15ani.rs.ro, unde vom posta zilnic, cate o alta oferta speciala, concurs sau premiu pentru tine. Intra aici in fiecare zi pentru a descoperi si pentru a profita de Oferta Speciala a zilei!

Pentru a afla oferta speciala a zilei de marti, 3 august, te rugam sa accesezi www.15ani.rs.ro

Ioana Lazarescu
PR Manager
Editura Rentrop&Straton

www.15ani.rs.ro
ioanal@rs.ro
http://www.15ani.rs.ro

Go to Top