1st Bucharest Late Summer Seminar on Climate Change SANSA TA SA SCHIMBI LUMEA! / Bucuresti / aplica pana in data de 10 august 2010 / 30 august – 05 septembrie 2010

Acasa/arta / cultura / entertainment, COMUNICATE DE PRESA, fundatii / asociatii / ONG-uri/1st Bucharest Late Summer Seminar on Climate Change SANSA TA SA SCHIMBI LUMEA! / Bucuresti / aplica pana in data de 10 august 2010 / 30 august – 05 septembrie 2010

Un context al relatiilor internationale, al dreptului international, studenti, specialisti, activitati sociale, informatii si cunostinte noi, dezbateri toate compun o mica parte din ceea ce reprezinta 1st Bucharest Late Summer Seminar on Climate Change.

LSS-CC (Late Summer Seminar on Climate Change) este organizat de Asociatia BISMUN, sub egida Ministerului Afacerilor Externe, al Universitatii din Bucuresti si a Facultatii de Drept Universitatea din Bucuresti, in perioada 30 August 5 Septembrie 2010.

Acest seminar este menit sa ii constientizeze pe tineri in ceea ce priveste conceptul de schimbari climatice, negocierile la nivelul statelor si al popoarelor, precum si intregul proces de evolutie a climei la nivel mondial.

Asociatia BISMUN (Bucharest International Student Model United Nations) este un ONG constituit in scopul de a promova si incuraja valorile ONU, asa cum reies din Carta ONU, in randul tineretului roman si al societatii romanesti.

Organizarea acestui seminar tinde sa devina o traditie nu numai pentru asociatia in sine, ci si pentru intreaga Romanie, intrucat vine in constientizarea tinerilor asupra unor probleme de nivel mondial, intr-un context al relatiilor internationale, si mai ales, al dreptului international.

1st Bucharest Late Summer Seminar on International Relations and International Law este cea mai buna oportunitate pe care o are un tanar student – interesat de acest tip de eveniment – de a se dezvolta pe plan profesional.

Tinerii interesati de acest eveniment pot aplica incepand de LUNI, 26 Iulie 2010 la adresa de mail: lscc@bismun.ro. Respectiva aplicatie trebuie sa contina CV-ul aplicantului (in limba engleza) si o scrisoare de intentie (in limba engleza). Acestea trebuie trimise pana in data de 10 August 2010.

Sponsori LSS-CC:
DACOROM International
Coca Cola Romania

Sub egida:
Ministerul Afacerilor Externe
Universitatea din Bucuresti
Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti

Parteneri Institutionali:
UNDP (PNUD) Romania
Institutul Diplomatic Roman
Primaria Municipiului Bucuresti
Universitatea Ecologica Bucuresti
Agentia Nationala pentru Protectia Mediului

Parteneri de Promovare:
Asociatia Romana a Apei
AsociatiaMai Mult Verde
Federatia Patronala Energia
Asociatia Patronala SUNE
Uniunea Studentilor din Romania

Parteneri Media:
Portal StiriONG
Evenimentestudentesti.ro
Green Report

Pentru mai multe detalii puteti vizita si : www.bismun.ro sau contactati-ne la lsscc@bismun.ro
pr@bismun.ro
http://www.bismun.ro

Go to Top