window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

1St of May Celebration

Clubul Crush din Mamaia va fi de 1 mai polul distractiei din Romania. 1St of May Celebration va fi un maraton al evenimentelor de buna calitate, a declarat Mirela Matichescu, organizatoarul mega petrecerilor.

Anul acesta, distractia in Crush Mamaia incepe pe data de 29 aprilie cu o petrecere la care muzica va fi mixata de DJ Pascal si DJ Kokko, aflati pentru prima data in aceasta formula.

In 30 aprilie R.I.O vine sa ne spuna SHINE ON in cadrul unei stralucitoare petreceri ce face parte din seria de evenimente LIVE WITH CHIVALRY. Cavalerii moderni pe motociclete, covorul rosu, primirea cu torte si multe elemente surpriza vor crea un decor demn de un club din Ibiza. Amfitrionul acestei seri la care si-au anuntat deja prezenta o serie intreaga de vedete este celebrul prezentator de televiziune Virgil Iantu.

Seara de 1 mai anunta un show incendiar sustinut de DJ Kokko si prietenii sai. Tema petrecerii este data de celebra melodie a lui Yves LaRock, Rise Up.

Ultima petrecere din seria 1St of May Celebration va avea loc pe data de 2 mai si va fi o petrecere surpriza unde organizatorii ii invita pe participanti sa dea frau liber personalitatii, imaginatiei si chefului nestapanit pentru distractie.

Cu aceasta serie de petreceri, Clubul Crush deschide practic „Sezonul de Distractie” pe faleza din Mamaia.

ASOCIERE CU CATALIN BOTEZATU

Incepand din acest an Clubul Crush din Mamaia s-a asociat cu Catalin Botezatu, cel mai cunoscut designer roman in tara si peste hotare, care va patrona o serie de evenimente de inalta clasa ce se vor desfasura in club.
Cel care a fost ales de Catalin Botezatu sa reprezinte imaginea Summer Crush Mamaia in acest an este manechinul Voicu Panzar.

Un parteneriat de zile mari pentru un sezon de zile mari!

REZERVARI:
Tel: 0724.918.263, 0733.988.556
Mail: rezervaricrush@gmail.com
ionut@4ward.ro
http://www.clubcrush.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top