window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

2 Mai Ziua Tineretului / Bucuresti / 2 mai 2010

Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret prin Directia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti si Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti anunta organizarea unei actiuni cu caracter sportiv si de divertisment la care vor participa tinerii din Bucuresti cu ocazia zilei de 2 Mai Ziua Tineretului in parcul IOR, intrarea I Cuza incepand cu ora 10:00

Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti va invita de 2 Mai in parcul IOR la Foisor incepand cu ora 10:30 la concerte de muzica medievala, folk, pop si rock cu: Mircea Bodolan, Grupul de muzica medievala si traditionala Truverii, grupul de muzica folk Wind, grupul de muzica rock Solaris, trupa 13 si solistele pop Diana Doroftei, Ana Cojocaru , Camelia Stanciu.

Organizatorii 2 Mai Ziua tineretului v-au pregatit in Parcul IOR intrarea Al. I . Cuza o serie de activitati sportive si de divertisment pentru toate gusturile: cros, intrecere pe role, sah, desene pe asfalt, demonstratie de karate, free hugs.

Partenerii in proiectul 2 mai Ziua Tineretului vor fi: Prefectura Municipiului Bucuresti, Primaria sectorului 3, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti , Liceul de Arte Plastice N. Tonitza-Bucuresti, Colegiu Tehnic de Arhitectura si Lucrari Publice Ioan N. Socolescu, C.S. Olimpia, C.S.S. triumf, Centrul de Tineret Biblioteca Metropolitana Bucuresti, Directia pentru Sport a Municipiului Bucuresti, Coca cola, SC Life Publicity Design SRL, ONG LumeBuna.

Si, nu uitati, ca pe 2 mai 2010 in intervalul orar 10:00 13:00 repetitiile ansamblului folcloric Doinita sunt deschise publicului.

Daca vreti sa vedeti ce se ascunde in spatele frumoaselor jocuri populare pe care le admirati in spectacole, va invitam sa participati la o repetitie deschisa publicului larg.

Ansamblul folcloricDoinita
Este pepiniera ansambluilui folcloric Doina al CCS Bucuresti, fiind alcatuit din tineri cu varste cuprinse intre 12 si 19 ani.
Activitatea acestui proaspat ansamblul este coordonata de domnul Gheorghe Leasa care conduce si taraful ansamblului folcloric al studentilor Doina.

Loc: sala mare ( etaj II) din incinta CCS Bucuresti
Intrarea este libera.

Urmareste site-ul www.ccs.ro si pagina noastra de facebook si vino in perioada 1 10 mai 2010 la CCS Bucuresti!

Parteneri media: www.radiobucuresti.ro, www.24fun.ro, www.port.ro

Toate manifestarile au loc in spatii din Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti.

Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti (CCS Bucuresti)
Calea Plevnei 61
cultural@ccs.ro
T: 021 315 40 55; 021 315 25 42
www.ccs.ro
cultural@ccs.ro
http://www.ccs.ro

2014-01-29T13:57:07+02:0030 aprilie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA|Tags: , , , , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top