Banca Transilvania

Cu Banca Transilvania lucreaza clienti corporativi mari si medii, IMM-uri si micro-intreprinderi. Anual, in cadrul BT sunt procesate tranzactii de aproximativ 100 mld lei si schimburi valutare de 30 mld lei pentru clientii corporativi, medii si mari. Aproximativ 15% dintre finantarile acordate companiilor medii si mari din Romania au fost analizate si instrumentate de departamentele BT specializate pe domenii, produs sau structuri de creditare.

BT pentru IMM-uri:

  • Banca Transilvania are cel mai diversificat ecosistem de sustinere a IMM-urilor din Romania, prin abordare, echipa, produse si servicii 3 din 5 IMM-uri din Romania lucreaza cu Banca Transilvania.
  • In acest an, BT a lansat pentru clientii IMM facilitatea NELIMITAT in Reteaua BT: pachetul de cont curent cu operatiuni nelimitate la Banca Transilvania inseamna zero costuri bancare aditionale pentru tranzactiile online si prin instrumente de debit realizate intre clientii BT IMM. Peste 100.000 de clienti beneficiaza de abonamentul NELIMITAT, una dintre cele mai apreciate facilitati lansate de banca.

 BT pentru companiile mici:

  • Peste 3.000 de afaceri mici finantate in 2017: ≈20% dintre acestea au fost lansate datorita BT Mic, oferind clientilor bancii intrarea in domeniul antreprenoriatului.
  • Compania este dedicata finantarii afacerilor mici, care au o cifra de afaceri anuala de pana la 1 mil. de lei, indiferent forma de organizare.
  • Volumul total al creditelor acordate prin BT Mic: 165, 7 mil. de lei.
  • 20% dintre companiile sustinute au pana la un an de activitate.
  • Peste 600 dintre antreprenorii cu care lucreaza BT Mic au pana in 30 de ani.

BT pentru Corporate:

  • Banca Transilvania gestioneaza conturile a peste 10.000 de companii mari si medii, oferta bancii constand in pachete de servicii si solutii de finantare personalizate.
  • 16% dintre fondurile marilor companii din Romania sunt gestionate de trezorierii BT.
  • BT Ultra Web, BT Ultra ERP, Eliberare de Instrumente de Debit Online, semnatura digitala sunt doar cateva dintre solutiile electronice si de automatizare lansate in ultimul an. Acesta au rolul de a facilita si eficientiza relatia acestor companii cu banca si cu partenerii de afaceri.

Banca Transilvania sustine antreprenorii inclusiv prin acces gratuit la educatie si informatie specializata, prin BT Club. In acest an, au fost organizate aproape 80 de cursuri si traininguri gratuite in peste 60 de localitati. Cei peste 10.000 de participanti au avut ocazia sa invete despre  inteligenta financiara, start-up-uri, fonduri nerambursabile, managementul vanzarilor si eCommerce.