window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

26 octombrie 2010 ROCKAPELLA in premiera la Bucuresti!!!! / Bucuresti / 26 octombrie 2010

Unii spun ca cel mai bun instrument muzical dintre toate este vocea umana – daca ati fost vreodata la un concert Rockapella stiti ca acesta este adevrul” afirma cotidianul USA Today.

Agentia Vreau Bilet ofera pe data de 26 octombrie la Sala Palatului magia unei experiente unice creata de un grup muzical extrem de apreciat la nivel mondial ce a revolutionat arta muzicala prin intermediul unor calitatile vocale desavarsite.
Progenitori ai unei noi arome a muzicii pop contemporane, una care s-a rspandit contagios, trupa a construit legiuni de fani in SUA si, de altfel, in intreaga lume, inca de la prima sa aparitie.
Cei 5 membri ai trupei au sarit in atentia publicului prin participarea la emisiunea Do It a Capella, din cadrul PBS Television. Reactia exploziv a audientei i-a determinat pe realizatorii emisiunii sa le propuna sa compuna si sa interpreteze tema muzicala pentru emisiune si chiar sa devina trupa permanenta a show-ului televizat, fapt ce aduce postului TV un rating de peste 10 milioane de telespectatori pe saptamana de 5 ani incoace.
Ulterior HBO i-a distribuit in serialul tv Happily Ever After- Fairy Tales for Every Child alturi de staruri hollywoodiene precum Whoopi Goldberg & Denzel Washington. Nici chiar celebra Whoopy nu s-a abtinut sa isi exprime admiratia in urma invitarii lor in cadrul show-ului ei Chez Whoopi exclamnd entuziasmat Tipii astia m-au impresionat teribil, sunt absolut uimitori!
Deseori imitat, insa niciodata duplicat, grupul Rockapella ramane o explozie inovatoare de talent, extrem de apreciata in toate colturile lumii datorita atmosferei incendiare creata la fiecare concert sustinut.
Va anuntam ca biletele vor fi puse curand in vanzare in reteaua Vreau Bilet – et. 2 – Unirea Shopping Center, si Carrefour Feeria Baneasa Shopping City, , Pasajul Universitatii agentia Trident Touring , la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro .

Simona Dragulescu
PR Specialist
Vreau Bilet
simona.dragulescu@vreaubilet.ro
http://vreaubilet.ro

2014-01-29T14:20:46+02:0014 mai 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA|Tags: , , , , , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top