Unii spun ca cel mai bun instrument muzical dintre toate este vocea umana – daca ati fost vreodata la un concert Rockapella stiti ca acesta este adevrul” afirma cotidianul USA Today.

Agentia Vreau Bilet ofera pe data de 26 octombrie la Sala Palatului magia unei experiente unice creata de un grup muzical extrem de apreciat la nivel mondial ce a revolutionat arta muzicala prin intermediul unor calitatile vocale desavarsite.
Progenitori ai unei noi arome a muzicii pop contemporane, una care s-a rspandit contagios, trupa a construit legiuni de fani in SUA si, de altfel, in intreaga lume, inca de la prima sa aparitie.
Cei 5 membri ai trupei au sarit in atentia publicului prin participarea la emisiunea Do It a Capella, din cadrul PBS Television. Reactia exploziv a audientei i-a determinat pe realizatorii emisiunii sa le propuna sa compuna si sa interpreteze tema muzicala pentru emisiune si chiar sa devina trupa permanenta a show-ului televizat, fapt ce aduce postului TV un rating de peste 10 milioane de telespectatori pe saptamana de 5 ani incoace.
Ulterior HBO i-a distribuit in serialul tv Happily Ever After- Fairy Tales for Every Child a