window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Complexul Apicol Veceslav Harnaj a adaugat inca 3 medalii in palmaresul celor peste 70 de medalii si premii adunate de-a lungul celor 45 de ani de existenta. In perioda 29 septembrie-2 octombrie a avut loc ApiExpo, Apiquality & Apimedica cel mai mare targ anual de miere si utilaje apicole, unde mierea romaneasca inscrisa de Complex Apicol V.Harnaj a castigat medalia de aur pentru mierea de salcam si 2 medalii de aur pentru mierea poliflora.

ApiExpo: cel mai important targ Apicol
ApiExpo este cel mai mare targ al producatorilor de utilaje apicole si miere, eveniment acreditat de Apimondia. Apimondia, cea mai mare organizatie internationala reprezinta interesul apiculturii si faciliteaza comunicarea intre toti cei implicate intre apicultori, cercetari si iubitori ai apiculturii. Concursul pentru cea mai buna miere „International Honey Contest” sectiune a evenimentului de la Llubljana, a medaliat Complexul Apicol V. Harnaj la toate sectiunile pentru care a inscris miere in concurs.

Peste 70 de medalii
Comisia de evaluare pentru acordarea titlurilor este formata din specialisti recunoscuti in toata lumea. Membrii comisiei sunt specialisti internationali in apiterapie, tehnologie apicola prezidati de Theodore Cherbulieze Presedintele Comisiei de Apiterapie si Etienne Bruneau, presedintele Comisiei de Tehnologie Apicola. Medaliile obtinute de Complexul Apicol V. Harnaj la ApiExpo 2010 se adauga celor peste 70 de medalii internationale obtinute pentru produsele apicole si derivate.

Traditie de 45 ani
„A devenit o traditie pentru noi dar si un obiectiv pe care ni l-am impus: cel putin o medalie de aur pe an. Analizele la care supunem mierea si grija cu care o colectam de la apicultori ne transforma in candidati pentru cel putin o medalie in fiecare an. Cunoscand valoarea mierii din Romania pe piata externa si din respect pentru consumatorii nostri comercializam doar miere 100% romaneasca. Medaliile primite la Llubljana sunt confirmarea experientei noastra de 45 de ani si garantia puritatii mierii noastre” declara Constantin Popa director general al Complex Apicol Veceslav Harnaj.

Despre Complex Apicol Veceslav Harnaj
Livram beneficiile produselor apicole catre fiecare client, avand 45 de ani de experienta si produse recunoscute in mai mult de 30 de tari. Imbunatatim sanatatea consumatorilor prin avantajele consumului de produse ale stupului cu ajutorul unei game largi de produse cu ingrediente apicole: laptisor de matca, polen, propolis, ceara de albine. Lideri ai apiculturii din 1965, producem: miere de salcam, miere poliflora, miere de tei, produse energovitalizante(polen, propolis, laptisor de matca), otet din miere si mere, produse cosmetice cu miere, laptisor de matca, ceara naturala si utilaje apicole.

Miruna Codeanu
Marcom Manager
miruna.codeanu@complex-apicol.ro
http://www.complex-apicol.ro

Go to Top