window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Logo GRUP SAPTEGrup Sapte deruleaza in perioada 29 iulie – 9 august o sesiune de training-uri specializate in dezvoltarea abilitatilor de comunicare si interactiune a promoterilor cu consumatorii.

Structurat in patru etape distincte (prezentare motivationala, tactici de vanzari, tipologii de interactiune cu consumatorii, testare), programul de training Scoala de Vara Grup Sapte are ca obiectiv imbunatatirea cunostintelor echipelor de promoteri, hostesse si team leaderi ai agentiei.

’’De 14 ani, lucram zilnic cu sute de colaboratori la nivel national pentru diferite tipologii de clienti si proiecte. Cei mai multi dintre ei ne sunt alaturi de foarte mult timp si cunosc foarte bine atat cerintele noastre, cat si brandurile pentru care lucram in mod constant. Prin intermediul Scolii de Vara Grup Sapte, participantii au acces la cele mai noi metode de invatare co-participativa, exemple de campanii «best practice» si noi metodologii de abordare a consumatorilor. ” declara Marinela Guina, Field Director Grup Sapte.

Programul de training intensiv Scoala de Vara Grup Sapte a fost realizat cu suportul Departamentului de HR Grup Sapte. Astfel, in urma interviurilor individuale cu membrii echipelor de BTL si HR, din cei 600 de candidati inscrisi la Scoala de Vara Grup Sapte au trecut in faza urmatoare 350 de participanti care au corespuns criteriilor de departajare: experienta, capabilitati de comunicare si atitudine proactiva.

”Deoarece foarte multi dintre colaboratorii nostri sunt studenti, putem spune ca Scoala de Vara Grup Sapte ii pregateste pe acestia in mod real in obtinerea unui prim job full time. De altfel, criteriile care au stat la baza admiterii in Scoala de Vara Grup Sapte sunt similare cu criteriile angajatorilor, respectiv a companiilor cu care lucram.” afirma Loredana Ganbutan, Regional Manager Grup Sapte.

La finalul programului, fiecare participant va sustine un test care ii poate asigura un loc in echipa Grup Sapte daca obtine un punctaj minim de 80%.

***

www.grupsapte.ro

https://www.facebook.com/grupsapte

Go to Top