window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

3rd International Tattoo Convention Bucharest 2012

  • 3rd International Tattoo Convention Bucharest 2012

@ 12-14.10.2012 de la ora All Day

@ Turbohalle

3rd International Tattoo Convention Bucharest 2012Turbohalle – o fosta hala industriala,transformta in cel mai mare spatiu creativ din Bucuresti, gazduieste in perioada 12-14 Octombrie 2012 cea de-a treia editie a Conventiei Internationale de Tatuaje!

Luna Octombrie devine “luna tatuajelor”, prin acest minunat eveniment dedicat artei tatuajelor, dar nu in ultimul rand body piercing-ului si body painting-ului. Vei vedea cele mai reusite tatuaje realizate la Conventie, de catre artisti profesionisti cu o tehnica bine exersata, atat din tara, cat si de peste hotare, intr-un adevarat maraton de concursuri.

Tattoo Convention Bucharest 2012 te asteapta in locul in care te vei simti confortabil timp de 3 zile si de unde vei putea cumpara accesorii sau haine din domeniu, toate acestea intr-o atmosfera de voie buna, cu muzica si concerte exact pe masura evenimentului, alaturi si de nenumarate alte surprize.

Fie ca veti prefera doar sa admirati lucrarile tatuatorilor, fie ca va veti lasa tatuati de profesionisti, cu certitudine merita sa mergeti la Tattoo Convention Bucharest 2012!

Go to Top