Banca Transilvania

Grupul Financiar Banca Transilvania se numara printre castigatorii premiilor pietei de capital, cu 4 titluri primite – din cele 9 – in cadrul evenimentului organizat de Bursa de Valori Bucuresti, Inaugurarea Anului Bursier 2017. Acesta a fost organizat in 31 ianuarie, in Bucuresti.

Premiile primite de BT sunt urmatoarele:

  • Banca Transilvania, cea mai tranzactionata actiune pe piata principala a BVB in 2016 (rulaj de 2,2 miliarde de lei, anul trecut)
  • Banca Transilvania, cea mai buna strategie de comunicare si relatii cu investitorii in 2016 a unei companii listate (titlu stabilit prin votul publicului)
  • BT Capital Partners, cel mai bun broker de retail in 2016 (titlu stabilit prin votul publicului)

De asemenea, Fluent in finante – Platforma universala pentru investitori, a primit premiu pentru cea mai buna initiativa educationala pe piata de capital in 2016, iar din acest program face parte si Grupul Financiar Banca Transilvania.

Inaugurarea Anului Bursier este un eveniment care a ajuns in acest an la editia a IV-a. Marcheaza festiv inceputul noului an investitional, ocazie cu care este organizata si o gala in cadrul careia sunt recunoscute public rezultatele inregistrate anul anterior de companiile listate la BVB.  Cu 400 de participanti, evenimentul a fost cea mai mare intalnire a profesionistilor si participantilor pietei de capital in Europa de Sud-Est.