window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

„5 Licee 5 Teatre” Editia a II-a – liceenii au din nou acces la cultura

  • 5 Licee 5 Teatre

5 Licee 5 TeatreMiercuri, 3 octombrie 2012, incepand cu ora 11:00, se va lansa a doua editie a proiectului “5 Licee 5 Teatre”. Fundatia ECDL ROMANIA alaturi de partenerii sai, Primaria Municipiului Bucuresti, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si UNITER , va invita la evenimentul de lansare ce va avea loc in sala de festivitati a Colegiului National “Sfantul Sava” din capitala.

“5 Licee 5 Teatre” isi propune sa incurajeze implicarea liceenilor in activitati culturale, prin accesul acestora in institutii si la spectacole de teatru, provocandu-i in acelasi timp la un concurs de piese de teatru.

Fundatia ECDL ROMANIA impreuna cu Primaria Municipiului Bucuresti – Directia Cultura,Invatamant,Turism, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si UNITER, va da startul miercuri, 3 octombrie a.c., celei de a doua editii a proiectului cultural dedicat elevilor de liceu – „5 Licee 5 Teatre”. Educatia alternativa are o importanta esentiala pentru dezvoltarea tinerilor, care trebuie sa fie in continuare indreptati catre valori reale si corecte, inclusiv catre valori culturale.

O noua grupa 150 de elevi din 5 licee din capitala, intre care si membrii ai trupelor de teatru din scoli, vor putea viziona gratuit piese din repertoriul a 5 teatre partenere din Bucuresti: Teatrul Mic, Teatrul de Comedie, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul Nottara si Teatrul Ion Creanga.

Liceele participante la aceasta editie “5 Licee 5 Teatre” sunt: Colegiul National “ Victor Babes ”, Colegiul National “ Mihai Viteazul ”, Colegiul National “Sfantul Sava”, Colegiul National “Spiru Haret” si Colegiul National “Gheorghe Lazar”.

Trupele de teatru ale liceelor participante vor putea lua parte la activitati interactive cu reprezentanti ai teatrelor partenere si vor fi coordonate de catre acestia in punerea in scena a unei piese de teatru scurte. Proiectul se va derula in perioada octombrie – decembrie 2012 si se va finaliza cu reprezentatiile si premierea celor 5 piese de teatru realizate de liceeni.

La conferinta de lansare a proiectului, ne propunem sa aflam impactul pe care programul il are in randul profesorilor si elevilor implicati in aceasta a doua editie.

Va asteptam cu mult interes miercuri, 3 octombrie 2012, ora 11:00, in Sala de festivitati a Colegiului National “Sfantul Sava” Bucuresti.

Mai multe informatii despre proiectul “5 Licee 5 Teatre” pe www.fundatiaecdlromania.ro .

Pentru detalii suplimentare, va rugam contactati:

Irinuca Vaduva, Manager proiect

Tel.: 0213169922

E-mail: irinuca.vaduva@ecdl.org.ro

Go to Top