Inca nu ai auzit? Perioada de inscrieri pentru etapa din Bucuresti a Cupei Liceelor la StreetDance 2010 s-a prelungit pana pe 15 mai, asa ca daca inca nu te-ai inscris, acum este momentul, fie ca ai o trupa formata din liceeni bucuresteni, fie ca vrei sa participi, iar in judetul tau nu s-a organizat o etapa locala.

Inca nu sunteti convinsi? Iata 5 dintre motivele pentru care trebuie sa te inscrii la Cupa Liceelor la StreetDance 2010:

1.Esti talentat si muncesti mult! Cu siguranta iti doresti ca toate eforturile tale sa fie apreciate, iar Cupa Liceelor la Street Dance este cea mai buna ocazie. Un juriu alcatuit din dansatori profesionisti iti va aprecia prestatia pe scena si te va trimite in Finala Nationala, alaturi de ocupantii podiumului din alte patru judete.
2.Toata lumea buna a culturii urbane este aici! De la organizatori si invitati speciali pana la spectatori si membrii ai juriului, la CLSD toata lumea are aceeasi pasiune: cultura urbana. Cu tine pe scena vor urca trupe de street-dance deja consacrate, MCs cu experienta si tot soiul de artisti urbani care mai de care mai talentati.
3.Te dai in spectacol! Si nu oricum, ci in fata a 1.500 de spectatori care vor sta cu ochii pe tine si pe membrii trupei tale. Aplauzele lor vor fi o confirmare a talentului vostru!
4.Pornesti cu dreptul in cariera de dansator! Editiile anterioare ale CLSD au fost pentru multi liceeni pasionati de dans o rampa de lansare, puntea dintre amator si profesionist. La CLSD ai ocazia sa te faci vazut de producatori, organizatori de evenimente, impresari – primul pas in drumul spre lumina re