Joi, 26 mai 2011, ora 16:30, la Muzeul Satului Dimitrie Gusti Bucuresti se vor anunta castigatorii celei de a patra editii a Proiectului 5 Licee 5 Muzee. Proiectul se inscrie in cadrul Anului International al Tineretului avand ca partener Centrul de Informare ONU pentru Romania, alaturi de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Primaria Municipiului Bucuresti si ECDL ROMANIA.

Proiectul 5Licee 5Muzee este un program educational dedicat elevilor de liceu, prin care se doreste incurajarea participarii tinerilor la manifestari culturale.
ECDL ROMANIA impreuna cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Primaria Municipiului Bucuresti si Centrul de Informare ONU pentru Romania va invita la conferinta de final a celei de a patra editii.
La eveniment sunt invitati toti participantii in cadrul proiectului: elevi si profesori, reprezentanti ai muzeelor si partenerii organizatori ai proiectului.

250 de elevi din 5 licee din capitala au vizitat gratuit 5 muzee din Bucuresti si au fost provocati la un concurs online de cultura generala pe temele vizitelor respective. Joi, 26 mai, vom afla care au fost cei mai buni.

La cea de-a IV-a