60 de ani de aviatie militara reactiva in Romania (1951 – 2011)

Acasa/arta / cultura / entertainment, COMUNICATE DE PRESA, fundatii / asociatii / ONG-uri/60 de ani de aviatie militara reactiva in Romania (1951 – 2011)

Asociatia „Aripi Romanesti” si Directia de Cultura a Primariei Orasului Rasnov organizeaza expozitia fotografica aniversara ce marcheaza 60 de ani de aviatie militara in Romania.

Vernisajul expozitiei va avea loc la Casa de Cultura din Rasnov, in data de 17 decembrie 2011, incepand cu orele 12.00. Expozitia cuprinde fotografii istorice inedite ce au ca subiect cei 60 de ani de activitate in Romania a diferitelor aparate de zbor cu reactie.

Conceputa de catre Asociatia „Aripi Romanesti”, expozitia itineranta de fotografie prezinta cei 60 de ani de activitate in Romania ai aparatelor militare de zbor cu reactie si  aniverseaza primul zbor pe un avion cu reactie al unui pilot roman, maior aviator Aurel Raican, realizat la data de 26 iunie 1951 pe Aerodromul Ianca.
Evenimentul este organizat in parteneriat cu Casa de Cultura Rasnov si cu sprijinul Academiei Fortelor Aeriene Romane “Henri Coanda” din Brasov si Aeroclubul “Iosif Șilimon” de la Sanpetru.

Asociatia „Aripi Romanesti” este o organizatie neguvernamentala si nepartizana, ce are ca scop promovarea aviatiei si a zborului in toate formele sale si in special promovarea aeronauticii si a aviatiei romane atat in tara cat si peste hotare.

Pentru mai multe detalii, va rugam contactati:

Asociatia „Aripi Romanesti”

Magdalena Rasnoveanu

Coordonator Comunicare si Relatii Publice

Telefon: +4 0734.101.887

E-mail: pr @ aripiromanesti.ro

Web: http://www.aripiromanesti.ro

 60 de ani de aviatie militara reactiva in Romania (1951 - 2011)

Go to Top