window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

60 de calculatoare, primite de 2 școli din Sectorul 6 de la Kaufland România

60 de calculatoare, primite de 2 școli din Sectorul 6 de la Kaufland România

Primăria Sectorului 6 susține proiectele sociale ale Kaufland România, proiecte cu componentă educațională ce au ca beneficiari copii de toate vârstele.

Kaufland România și asociația „Școala de valori” au donat câte 30 de calculatoare de ultimă generație către două școli din Sectorul 6, școala Ion Dimitriu, din Cartierul Militari, și școala nr.59, din Cartierul Drumul Taberei. De asemenea, Consiliul Local al Sectorului 6 a contribuit cu fonduri pentru schimbarea instalației electrice a laboratorului de informatică.

Acțiunea se află la cea de a treia ediție, iar scopul acestor programe îl reprezintă facilitarea accesului la educație și combatarea abandonului școlar.

„Salutăm acest gest al companiei Kaufland România, prezentă în Sectorul 6 cu trei magazine. Investițiile de acest tip în sectorul nostru produc locuri de muncă și stimulează creșterea nivelului de trai. Apreciem în mod deosebit implicarea Kaufland în dezvoltarea sustenabila a comunității noastre. Responsabilitatea socială este un principiu de bază pentru evoluția comunităților locale. Acest concept îl aplicăm și noi, la nivelul administrației de sector și el stă la temelia implementării magazinului Social Xchange”, a declarat primarul Sectorului 6, Rareș Mănescu.

La eveniment au participat Nicolae Istrate, director regional Kaufland, Alina Purcaru, din partea Primăriei Municipiului București, Mihai Neagu, director al școlii „Ion Dumitriu” și Speranța Cojocaru, director al Școlii 59.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top