7 premii şi menţiuni la CSR Awards 2016 pentru campanii implementate de Golin

  • 7 premii şi menţiuni la CSR Awards 2016 pentru campanii implementate de Golin

7 premii şi menţiuni la CSR Awards 2016 pentru campanii implementate de Golin

Campaniile de CSR desfăşurate de Golin pentru AFI Palace Cotroceni, KFC, Lidl România, Orange România şi Transavia au obţinut 7 premii şi menţiuni la Romanian CSR Awards 2016.

„Proiectele de CSR ocupă un loc important în strategia pe termen lung a clienţilor noştri. Şi, mai mult, ne bucurăm când observăm campanii ajunse la a doua sau a treia ediție, pentru că ne confirmă angajamentul clienților cu privire la implicarea lor în comunitate. Rolul nostru în aceste proiecte de responsabilitate socială merge de la dezvoltarea de concept până la implementarea la nivel naţional a acestora, adesea complexe, cu scopul de a le face cât mai relevante și vizibile”, a declarat Monica Botez, Managing Partner Golin.

Astfel, campania Orange „Oferta de nota 10” a ocupat locul 1 la secțiunea Cause Related Marketing. Prin acest proiect, compania a lansat clienţilor săi invitaţia de a sprijini 40 de elevi olimpici care au participat la Olimpiada Naţională de matematică în 2015, prin activarea unor opţiuni dedicate Orange PrePay. În urma proiectului, 100.000 de euro au fost donaţi elevilor pentru a continua performanţa. La aceeaşi categorie, campania KFC „Bucket de Bine” a obţinut locul 3 pentru modul în care a încurajat consumatorii să doneze 1 RON către SOS Satele Copiilor pentru fiecare bucket vândut, asigurând astfel bugetul necesar pentru familia care trăia în Casa SOS adoptată de companie.

Un alt proiect premiat de juriul CSR Awards a fost „Săptămâna Voluntariatului Orange”, care s-a clasat pe locul 3 la categoria Inovare digitală în CSR. În acest caz, campania și-a propus să reducă barierele de timp și distanță, oferind elevilor din cinci orașe din România, în premieră, experiența unui tur virtual educativ la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

De asemenea, proiectul „Părinţi la şcoală” al Orange România a obţinut locul 3 la secţiunea Campanii CSR în social media. Iniţiativa din 2015 a urmărit să ofere o platformă de educație digitală pentru seniori, pentru a-i ajuta să fie în pas cu noile tehnologii. Prin intermediul proiectului, participanții au putut ajunge la un nivel mediu de competențe digitale, astfel încât să poată folosi în mod curent aplicații, tablete și smartphone-uri.

La aceeaşi categorie, Transavia a fost distinsă cu o menţiune pentru campania dezvoltată de Golin „Gătesc pentru o carte”, care a pornit ca o iniţiativă de sprijinire a accesului la educaţie în zonele defavorizate. Prin intermediul acestui proiect, în mai puţin de 2 săptămâni, au fost strânse peste 600 de reţete, care au fost transformate în cărţi pentru biblioteca din satul Ponorel, Munţii Apuseni.

În ceea ce priveşte categoria Sănătate, campania Lidl România „Donează pentru cei care Salvează” a fost premiată cu o menţiune. Proiectul a avut ca scop donarea către SMURD a cinci motociclete de intervenţie urbană. În același timp, „Transformăm energia în Artă”, campanie realizată pentru AFI Palace Cotroceni, a obținut mențiune la categoria Mediu. În cadrul proiectului, deşeurile electrice și electronice colectate de la vizitatorii mall-ului au fost transformate în instalații de artă supradimensionate de către studenți de la Universitatea Națională de Arte București.

###

Despre Golin România

Golin este singura agenție de PR din România care a câștigat, în același an, locul 1 în cele mai importante competiții ale industriei: PR Agency of the Year în cadrul galei Romanian PR Award 2014,  #1 PR Agency in Romania în topul BizPR Awards 2014 și #1 în preferințele bloggerilor români.  În 2015, echipa a reușit o nouă premieră, fiind prima agenție de PR care câștigă titlul de #1 PR Agency in Romania în doi ani consecutivi.

Golin România este afiliată la una dintre cele mai valoroase reţele internaţionale de PR, Golin Worldwide. Acesta este primul birou din Europa Centrală şi de Est al companiei americane care deţine în total peste 50 de birouri în America, EMEA si APAC.

Golin România este membră a grupului de companii din care mai fac parte MullenLowe (advertising), MullenLowe Profero (digital), Initiative (media), BPN (media) şi Medic One (comunicare în domeniul medical și farmaceutic) şi este multiplu premiată şi finalistă la festivaluri locale şi internaţionale precum ADC*RO, Cristal Festival, CSR Awards, European Excellence Awards, IPRA Awards, PR Award Romania, Sabre Awards, Webstock.

Pentru mai multe informații vizitați http://golin.ro sau pagina de Facebook Golin Romania.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!