window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

70 de artisti tatuatori profesionisti vin in weekend la Turbohalle

  • Tattoo Convention Bucharest

Tattoo Convention BucharestInternational Tattoo Convention Bucharest se adresează tuturor celor care plănuiesc să îşi facă tatuaj în următorul an, aducând laolaltă peste 70 de artişti tatuatori profesionişti, dintre care 40 sunt artişti cunoscuţi internaţional. Ei vor face demonstraţii şi vor fi disponibili pentru discuţii, lucrări şi programări la Turbohalle în perioada 12 – 14 octombrie, începând cu ora 12.00. Tot aici vor putea fi răsfoite portofolii de body-art care i-au facut cunoscuţi în întreaga lume şi cataloage în care orice vizitator sau doritor de tatuaje să îşi găsească modelul preferat.

Convenţia de la Bucureşti este binecunoscută în lume pentru diversitatea stilurilor abordate: de la old-school-authentic, dark-style, cartoon, traditional-tribal, Japanese, până la realistic, new-school, chiar şi tatuaj cosmetic.

Printre artiştii internaţionali cunoscuţi şi studiourile de tattoo ce vor expune şi executa tatuaje şi workshop-uri de tattoo la convenţie se regăsesc:

Dmitry – Rusia

Tattoo Ink Fabrizio – Italia

Suraj Kafle – Nepal

Eugen Mahu – Moldova

Dan Pryor – Statele Unite

Andrea Incognito – Italia

Bojidar Mitev & Viktor Mitev – Bulgaria

Artiştii celor mai reuşite tatuaje realizate în cadrul convenţiei sunt premiaţi cu trofee dedicate, dar organizatorii pun la bătaie şi un premiu pentru public. Vizitatorii se pot înscrie în concurs cu orice tatuaje pe care le deţin pentru a câştiga un premiu special în valoare de 300 de euro. Înscrierea se face la standul special amenajat în acest sens în cadrul Convenţiei, pe baza unei fotografii făcute de fotograful oficial al evenimentului, ce va fi incărcată în timp real pe pagina de Facebook a Turbohalle. Premiul va fi acordat fotografiei care va strânge cele mai multe voturi până duminică seara, la ceremonia de decernare a premiilor.

Din programul alternativ, se pregătesc concerte live, freakshow, show-uri erotice, proiecţii de filme, târg de prezentare cu vânzare art-fashion.  Programul complet al evenimentului se poate viziona aici.

Vizitatorii ce vin cu biciclete vor putea să le tatueze chiar şi pe acestea, pentru că la convenţie va fi prezent şi atelierul de vopsit biciclete BiţaColor.

De vineri până duminică, începând cu ora 12:00, amatorii de tattoo, piercing şi body-painting vor veni la Turbohalle să ia parte la una din cele mai mari adunări ale artiştilor tatuatori din Europa de Est.

Preţul biletului pentru o zi este de 10 lei, iar abonamentul de trei zile costă 20 lei. Biletele vor fi disponibile exclusiv la intrarea în incinta Turbohalle, Bulevardul Iuliu Maniu nr.220B (lângă staţia de metrou Păcii).

Un eveniment organizat deAsociația Tattoo and Piercing Romania şiTurbohalle.

Parteneri: Next Level Tattoo, La Copac, U-man, Boarders, Beauty of Pain, 2Way

Parteneri Media: RockFM, metalhead.ro, 9am.ro, anyplace.ro, apropo.ro, b365.ro, BlogInk.ro, Decat o Revista, feeder.ro, hailaconcert. rohipmag.ro, hypestreet.ro, iconcert.ro, infomusic.ro, metropotam.ro, modernism.ro, musicnights.ro, muzicabuna.ro, neaparat.ro,no3.ro, orasulm.eu, port.ro, pubbing.ro, radiolynx.ro, rockstage.ro, romanialibera.ro, Tataia,thebeat.ro, tilllate.com, tonight.eu, urban.ro, urbo.ro, vice.com, welcome2cluj

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top