window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

A aparut noul numar al Revistei Trusa pentru Parinti! Cauta la chioscuri singura revista despre familie care te ajuta sa fii prietenul copilului tau, sa-i afli toate nevoile si dorintele si sa i le indeplinesti cu intelegere si responsabilitate.

* Va rugam sa primiti cu drag de acum inainte toate povestile de coperta care vor urma in fiecare numar, povestile unor oameni ca noi toti: parinti care au o poveste de spus cu bune si rele. Pentru acest prim numar, am ales-o pe Maria Culescu, Presedinta Asociatiei M.A.M.E. care a ales sa ne impartaseaca din experienta ei. Maria are in spate o poveste impresionanta de viata: recent a aflat ca a scapat de o boala cumplita, iar visul ei este sa faca in continuare ceea ce stie ea cel mai bine: sa ofere o sansa la viata copiilor bolnavi.

* Dupa magia primei zile de scoala, incepe o perioada plina de mari provocari, adesea exasperanta atat pentru parinti, cat si pentru copiii deveniti acum elevi. Teme nesfarsite, nervi, amentintari, lacrimiOare chiar nu se poate si altfel? Veti afla raspunsul de la psihologul revistei, doamna Mirela Horumba.

* Pentru ca ne ingrijoreaza statisticile care arata numarul mare de copii care pleaca voluntar de acasa, va prezentam in acest numar un proiect al Organizatiei Salvati Copiii Romania proiect prin care se doreste prevenirea disparitiei acestora.

La rubrica Sfatul Specialistului, doamna doctor Stancu Catrinel, specialist pediatru in cadrul Medical City Blue, ne explica, practic, cum ne pregatim copilul de scoala: cum il obisnuim cu trezitul de dimineata, ce trebuie sa-i punem copilului la pachetel si cat, ce greutate trebuie sa aiba ghiozdanul, cum il putem obisnui cu un orar strict etc.

Veti afla, de asemenea, unde isi mai duc parintii copii in vacanta, unde ar vrea acestia sa mearga si ce oferte tentante am gasit pentru micuti.

Revista Trusa pentru Parinti este singurul bagaj de care are nevoie orice parinte!
Mai multe detalii pe www.trusapentruparinti.ro.

Pentru mai multe informatii:
Elena Tache
PR Assistant Revista Trusa pentru Parinti
0726.535.511
elena@trusapentruparinti.ro
www.trusapentruparinti.ro
elena@trusapentruparinti.ro
http://www.trusapentruparinti.ro/

2014-02-11T17:51:57+02:0016 iunie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, media / publicitate|Tags: |
Go to Top