A doua editie a Targului Cariere in Alb / Cluj Napoca, Iasi, Bucuresti, Timisoara / 27 mai – 7 iunie 2010

Acasa/arta / cultura / entertainment, COMUNICATE DE PRESA, sanatate, targuri / expozitii/A doua editie a Targului Cariere in Alb / Cluj Napoca, Iasi, Bucuresti, Timisoara / 27 mai – 7 iunie 2010

In perioada 27mai – 7 iunie, Cariere in Alb te invita la cea de a doua editie a celui mai mare eveniment din domeniul carierelor medicale si industriei farmaceutice din Romania.

O cariera de success nu e utopie.

Nu va punem la dispozitie joburi. Va oferim oportunitati catre o cariera.

Cariera este mai mult decat un loc de munca, decat un salariu. E ceea ce urmeaza sa faci 40 de ore pe saptamna, timp de mai bine de 40 de ani.

Primul pas pe care il faci atunci cand ncepi sa ti construiesti drumul potrivinic unei cariere de succes e dependent de dorintele tale. Ce ti doresti de la viitorul tau: cauti stabilitate financiara? iti doresti nu doar success, ci si recompense personale? visezi sa calatoresti mult? ai vrea sa faci ceea ce ti place? iti doresti sa ai posibilitatea de a evolua profesional? esti determinat sa faci ceva semnificativ pentru cei din jurul tau?

Daca ai raspuns „da” la toate aceste intrebari, inseamna ca domeniul medicinei este alegerea cea mai potrivita pe care ai facut-o. Pentru ca stim cat este de important sa ai optiunea de a alege, Cariere in Alb iti ofera harta de care ai nevoie pentru a-ti trasa drumul n cariera.

Evenimentul pune la dispozitie seminarii de consiliere, workshop-uri si traininguri, oferindu-ti informatii despre oportunitatile variate pe care le ai, atat in tara, cat si in strainatate. Poti afla mai multe detalii despre domeniul in care vrei sa profesezi, depre sansele de dezvoltare personala si mai ales, vei afla cum poti eficientiza procesul de perfectionare in domeniul ales.

Recunoastem, salariul este foarte important. Suntem constienti ca marile orase nu ofera medicilor rezidenti foarte multe oportunitati, de aceea, Cariere in Alb doreste sa iti ofere posibilitatea de a intra in contact cu profesionisti din domeniul medical care te intereseaza. Numeroasele oferte au o paleta larga, cuprinzand deopotriva profesionisti din Romania, Germania, Anglia, Franta, Suedia, Norvegia. Te ajuta astfel nu doar sa cunosti mai bine oferta de joburi medicale si pachetele salariale, ci iti aduce angajatorii mai aproape ajutandu-te sa te faci cunoscut.

Evenimentul Cariere in Alb se afla deja la cea de-a doua ediție si va avea loc in acest an in patru centre medicale importante din Romania: Cluj-Napoca, Timisoara, Bucuresti si Iasi. Targul Cariere in Alb reprezinta o manifestare unica de acest gen in Romnia si vine sa intampine atat necesitatile tinerilor care parasesc bancile scolii si ale profesionistilor din domeniul sanitar cat si nevoile viitorilor angajatori ai acestora.

Cariere in Alb ofera atat angajatorilor cat si angajaților din domeniul sanitar oportunitatea de a se intalni pe parcursul a doua zile si de a incepe o viitoare relatie profesionala benefica ambelor parti.

De ce sa participi la Cariere in Alb?

– Esti student la o specialitate din domeniul sanitar
– Esti deja un profesionist in domeniul sanitar
– Doresti sa iti continui cariera medicala inceputa
– Doresti sa te informezi in legatura cu ofertele de angajare aflate pe piata in acest moment
– Doresti sa interactionezi cu reprezentantii potentialilor angajatori
– Doresti mai multe informatii despre sistemul sanitar din Romnia
– Doresti sa participi la training-uri, seminarii si workshop-uri sustinute de expozanti

Participarea la oricare eveniment Cariere in Alb este gratuita. Ba mai mult, pe langa cantitatea impresionanta de informtie si oportunitatile de angajare oferite, Cariere in Alb te inscrie automat intr-o tombola cu premii surpriza. Tot ce trebuie sa faci e sa completezi formularul de inscriere si/sau sa vii la targ!

Programul si detaliile locatiilor le puteti afla accesand http://cariereinalb.com/vizitatori/program/.

Nu uitati, va puteti inscrie chiar acum completnd formularul destinat vizitatorilor, la http://cariereinalb.com/vizitatori/formular-de-inscriere/ .
office@cariereinalb.com
http://www.cariereinalb.com

Go to Top