window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

A doua editie a Targului de Produse Traditionale si Ecologice se deschide astazi in Piata Crangasi / Bucuresti / 29 iulie – 01 august 2010

Dupa succesul inregistrat saptamana trecuta, cand mai multe mii de bucuresteni au putut aprecia bunatatile expuse la prima editie a Targului de produse traditionale si ecologice organizat in Complexul Agroalimentar Crangasi, astazi se deschide cea de a doua editie a acestui targ saptamanal. Locuitorii Sectorului 6, si nu numai ei, sunt asteptati pe toata durata week-end-ului (29.07 01.08) sa deguste si sa cumpere delicatesele traditionale aduse special pentru ei de producatori din toate colturile tarii.

Palinca, dulceturile si gemurile de casa, painea taraneasca si cozonacul proaspat, branzeturile traditionale de la Bran, mierea clasica sau speciala, de levantica, menta, rapita sau coriandru, vinurile din diverse fructe si prajiturile de casa pregatite de gospodinele maramuresene, sunt doar cateva dintre minunatiile care ii vor delecta la acest sfarsit de saptamana pe cei care vor trece pragul Targului.
O atractie speciala o vor reprezenta celebrele bomboane dacice din Maramures (prune afumate umplute cu miez de nuca, trecute prin miere si uscate in cuptor), un desert traditional preparat dupa o reteta ramasa, se spune, chiar de la daci.
Organizat in cea mai moderna piata din Bucuresti, targul isi propune sa promoveze producatorii de mancare traditionala romaneasca, oferind celor aproape 150.000 de locuitori deserviti de Complexul Agroalimentar Crangasi, si tuturor bucurestenilor, alternativa produselor naturale, direct de la sursa.
L a randul lor, micii producatori beneficiaza de o platforma ideala de expunere si comercializare a alimentelor, in conditii optime de igiena si siguranta, in cel mai mare si mai populat sector al Capitalei, avand astfel asigurat accesul la un numar foarte mare de potentiali cumparatori.
Targul de produse traditionale si ecologice este deschis in fiecare week-end, de joi pana sambata, intre orele 7-21 si duminica intre orele 7-15, in incinta Complexului Agroalimentar Crangasi.
Evenimentul este organizat de Plus Media Management si Complexul Agroalimentar Crangasi, cu sprijinul Primariei Sector 6 si Administratiei Pietelor Sector 6.

Pentru informatii suplimentare si rezervare standuri o puteti contacta pe Georgiana Manolescu director de vanzari Plus Media Management, telefon 0727.859801, e-mail: georgiana.manolescu@expomall.ro
office@plusmediacom.ro
http://www.plusmediacom.ro

Go to Top