window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Joi, 22 septembrie a.c., a avut loc, la Calarasi, evenimentul de semnare a Protocolului de colaborare la nivelul tuturor Organismelor Intermediare (OI) din regiunea Sud Muntenia. Documentul vizeaza colaborarea tuturor institutiilor semnatare in vederea pregatirii portofoliului de proiecte si elaborarea politicilor si programelor de dezvoltare comunitara cu impact asupra populatiei din regiunea Sud Muntenia.

Protocolul de colaborare in vederea cresterii gradului de absorbtie a fondurilor europene in regiunea Sud MunteniaAsteptarile uriase pe care mediul privat le are de la administratia locala, dar si de la cea de la nivel central pentru luarea de masuri pentru relansarea economica, precum si necesitatea utilizarii eficiente a resurselor financiare si materiale, existente sau atrase la nivel regional, cu prioritate a fondurilor europene, au fost doar cateva dintre argumentele care au stat la baza acestei initiative. Ma bucur ca propunerea noastra a avut un feedback pozitiv din partea celorlalte Organisme Intermediare si ca acest lucru s-a concretizat in semnarea unui protocol de colaborare”, a declarat domnul Liviu Musat, directorul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia.

Agrearea semnarii acestui protocol de colaborare cu toate  OI-urile responsabile de implementarea programelor cu finantare europeana in regiunea noastra va determina un schimb de informatii institutionalizat intre partile semnatare. Astfel, va fi creat portofoliul tuturor proiectelor finantate din fonduri structurale ce va permite evaluarea impactului programelor de finantare in regiunea Sud Muntenia si va contribui in mod semnificativ la actualizarea Strategiei de dezvoltare regionala pentru urmatoarea perioada de programare 2014 – 2020. Documentul a fost semnat de 15 institutii si are o valabilitate de 24 de luni.

ADR Sud Muntenia este Organism Intermediar pentru Regio si are responsabilitati delegate pentru implementarea acestui program. Mai multe detalii despre posibilitatile de finantare din Regio puteti obtine contactand expertii Serviciului Comunicare: 0242/331.769, 0242/315.009, 0728/026.708, fax: 0242/313.167, e-mail: info.regio@adrmuntenia.ro.

Daniela TRAIAN,

Sef Serviciu Comunicare

Go to Top