A II-a editie a Conferintei Finantare.ro / Iasi / 07 aprilie 2011

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/business/A II-a editie a Conferintei Finantare.ro / Iasi / 07 aprilie 2011

Dupa o prima editie de succes, Arhipelago si Fundatia Post-Privatizare merg pe aceeasi
directie, organizand a II-a editie a Conferintei Finantare.ro la Iasi, pe 7 aprilie 2011.

Evenimentul promoveaza cele mai noi curente in managementul proiectelor, finantari europene, consultanta si investitii. Ne propunem sa oferim interactiune si informatii utile cu privire la tendintele anului 2011 atat in domeniul managementului de proiect, surselor de finantare disponibile, cat si a modalitatilor actuale de abordare a finantarilor europene.

Totodata, ne propunem sa discutam despre directiile de lucru in ceea ce priveste implementarea proiectelor obtinute prin finantari.

Datorita conceptului sau, a speakerilor de valoare (Pter BARTA, Marius GHENEA, Gabriel
MARDARASEVICI, etc.) si a informatiile transmise, conferinta ofera fiecarui participant posibilitatea sa descopere lucruri noi si sa afle informatii de actualitate si calitate.

Ne dorim sa raspundem cu ajutorul speakerilor nostri la intrebari precum: Care sunt pasii de
urmat pentru a demara o investitie cu fonduri europene? sau Cum sa implementam corect
proiectele?, avand in vedere problemele intalnite in practica, atat in accesare fondurilor, cat si in implementarea proiectelor dupa ce acestea au fost castigate.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

La eveniment vor participa persoane din toata tara, interesate de finantari europene,
managementul proiectelor si investitii. Vor fi prezenti antreprenori, persoane de conducere din intreprindere, reprezentanti ai IMM-urilor, APL-urilor si ai asociatiilor cu profil business, firme de consultanta, firme de project management, manageri de proiect, detinatori de proiecte in derulare.

Reteaua Arhipelago cu o vechime de peste 8 ani n mediul business vine sa ofere publicului
larg acces la informatii ntr-un nou format. Arhipelago aduce solutii complete Si integrate de promovare online, venind n sprijinul clientilor cu diverse pachete Si produse care pot ajuta afacerea acestora la nivel national. Reteaua acopera patru sfere distincte de interes din mediul online: Business; Entertainment; Personal Tools; Social.

Fundatia Post-Privatizare (FPP) este cea mai importanta fundatie pentru antreprenoriat din
Romnia. Creata n 1996 de Comisia Europeana, FPP este o institutie privata care promoveaza educatia antreprenoriala Si sustine initiativele destinate dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceri romnesc cu accent pe ntreprinderile mici Si mijlocii Si start-up-uri prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenoriala, mbunatatire a mediului de afaceri Si promovare a responsabilitatii sociale a ntreprinderilor.

E-mail: evenimente@arhipelago.com
Web-site: http://iasi2011.finantare.ro
dianaelenapintilie@gmail.com
http://iasi2011.finantare.ro/

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!