window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Abarth s-a lansat! Spalare in Parcare a cosmetizat!

In luna aprilie 2010, Abarth – divizia de tuning a Fiat – s-a lansat oficial pe piata romaneasca. Spalare In Parcare a intretinut cosmetic modelele expuse in parcul Herastrau pentru o stralucire de showroom.

Spalare In Parcare – franciza romaneasca de spalatorie auto mobila a cosmetizat modele Abarth expuse in parcul Herastrau din Bucuresti si le-a pregatit de lansarea oficiala a marcii in Romania. In decursul a 5 saptamani, bucurestenii au putut admira exponatele Abarth amplasate in fata restaurantului Hard Rock Cafe si s-au putut fotografia alaturi de acestea. Masinile prezentate trebuiau intretinute cosmetic permanent pentru o stralucire de showroom, drept urmare s-a apelat la serviciile Spalare In Parcare. Exponatele au fost „ingrijite cosmetic” de cateva ori pe saptamana pentru a scoate in evidenta frumusetea italiana in fata vizitatorilor.

„Am ales Spalare In Parcare pentru disponibilitatea si profesionalismul de care au dat dovada pe toata durata lansarii marcii sportive Abarth in Romania. Am dorit sa avem masinile de prezentare intotdeauna curate si obiectivul a fost indeplinit cu succes”, au declarat reprezentantii AutoItalia. „Incepand cu anul 2010 s-au pus bazele unui parteneriat de lunga durata cu Spalare in Parcare. Serviciile oferite de Spalare In Parcare s-au ridicat la asteptarile noastre inca de la inceput si, drept urmare, am ales sa colaboram si pentru viitoarele lansari de modele”, au mai declarat reprezentantii AutoItalia.

Despre Abarth:
Marca sportiva Abarth din grupul Fiat este oficial reprezentata in Romania incepand din luna aprilie, dupa ce importatorul AutoItalia a deschis un showroom in zona City Gate Tower, Piata Presei Libere din Bucuresti. Preturile pentru un Abarth 500 pleaca de la 17.500 de euro, cu TVA inclus.

Mai multe informatii pe www.abarth.ro

Despre Spalare In Parcare

SPALARE IN PARCARE este o franciza romaneasca de spalatorie auto mobila si reprezinta posibilitatea spalarii autoturismului in locul in care acesta este parcat. Echipele noastre mobile vor merge la masina dvs. si o vor spala! Rapid si eficient! SPALARE IN PARCARE salveaza timpul clientilor de a merge la o spalatorie auto clasica, de a astepta la coada si de a pierde inutil timpul pentru spalarea efectiva a masinii.

Mai multe informatii pe www.SpalareInParcare.ro

www.SpalareInParcare.ro
contact@spalareinparcare.ro
http://www.SpalareInParcare.ro

2014-01-29T14:15:37+02:0014 mai 2010|Categories: business / banci / asigurari / finante, COMUNICATE DE PRESA|

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top