• Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS
18.700 de elevi clujeni vor beneficia de abonamente gratuite pe doua linii de transport in comun.
Compania de Transport Public a demarat distribuirea abonamentelor pentru elevi, iar toti elevii urmeaza sa intre in posesia lor pana la finele acestei saptamani.
Primarul Emil Boc a inmanat miercuri, 26 februarie 2014, primele abonamente gratuite de transport in comun pentru elevii clujeni.

„Este un efort semnificativ din partea comunitatii noastre, circa 1 milion de euro vor fi alocati de la bugetul local pentru acest program. 
Pentru a marca simbolic acest moment, un pas important in sustinerea activitatilor educationale, i-am avut azi alaturi pe trei tineri carora am avut placerea de a le oferi personal legitimatiile de calatorie”, a declarat primarul Emil Boc.

Elevii clujeni beneficiaza de o legitimatie gratuita pe maxim doua linii de transport in comun si pot cumula, in cazul in care indeplinesc conditiile, o linie gratuita pentru deplasare la scoala si o linie gratuita pentru deplasare la activitati extrascolare.
Nu vor beneficia de legitimatii de calatorie elevii care au avut nota scazuta la purtare in anul scolar anterior incepand cu semestrul al doilea al anului scolar 2013-2014.
Go to Top