window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Digi Animal WorldConcurs cu întrebări din serialul “David Attenborough, ghid în Africa”, cea mai importantă producţie de documentar a BCC din ultima perioadă, difuzată în premieră exclusivă de canalul Digi Animal World. Participanţii: abonaţii Digi, dar şi alţi telespectatori care urmăresc serialul.

Luna mai este luna Africii la Digi Animal World! Televiziunea de documentar a RCS & RDS are programate pe tot parcursul lunii, documentare având ca temă centrală Africa, iar în perioada 18 mai – 1 iunie 2013, derulează concursul “În luna mai explorăm sălbăticia Africii”, cu premii în valoare de 9146,97 lei (fără TVA):

  • Marele premiu: o excursie în Thoiry Safari Park din Paris, pentru 3 persoane, în perioada 22 – 24 iunie 2013, incluzând costurile pentru biletele de avion Bucureşti – Paris şi retur, taxele de aeroport, cazarea în cameră dublă cu pat suplimentar în hotel de 4 stele şi biletele de acces în Thoiry Safari Park (transport, intrare la: parcul safari – tur cu maşina – grădina  zoologică, grădinile Thoiry, castel).
  • 5 premii săptămânale constând în enciclopedii cu animale de la editura RAO.

Concursul are ca temă centrală serialul “David Attenborough, ghid în Africa”, cea mai importantă producţie de documentar a BCC din ultima perioadă, pe care Digi Animal World o difuzează în premieră exclusivă în România şi în Ungaria. Pe parcursul a 5 episoade, “Kalahari”, “Savana”, “Congo”, “Capul Bunei Speranţe” şi “Sahara”, telespectatorii vor explora un continent uimitor cu sălbătăcia şi peisajele lui extraordinare, alături de celebrul Sir David Attenborough, cel mai cunoscut realizator britanic de documentare având ca subiect istoria naturală. Pe parcursul serialului, filmat în decursul a patru ani de o echipă BBC impresionantă, vizităm păduri tropicale virgine, lanţuri muntoase nedescoperite şi chiar deşertul acoperit cu zăpadă,  pornind dinspre munţii Atlas până la Capul Bunei Speranţe şi din junglele din Congo până la Oceanul Altantic. Fiecare episod promite întâlniri faţă în faţă cu viaţa salbatică extraordinară, aventuri în locuri cu adevărat neexplorate, comportamente nemaivăzute, chiar şi ale celei mai familiare vieţi sălbatice.

Documentarul este difuzat în week-end, sâmbătă şi duminică, în zilele de 18, 19, 25 şi 26 mai şi 1 iunie 2013. Concursul constă în întrebări referitoare la conţinutul serialului, difuzate pe canalul TV în întreaga perioadă 18 mai – 1 iunie, iar telespectatorii pot răspunde întrebărilor zilnic în intervalul orar 21:00 – 15:00, pe site-ul canalului TV, www.digi-animalworld.tv sau pe pagina oficială de Facebook a canalului, www.facebook.com/DigiAnimalWorldRo.

Premiile săptămânale vor fi extrase în fiecare zi de luni din acest interval, extragerea marelui premiu va avea loc în data de 3 iunie 2013, iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe postul Digi Animal World, dar şi pe site-ul şi pe pagina de Facebook ale televiziunii. La extragerea marelui premiu participă toate răspunsurile corecte şi au şanse de câştig inclusiv telespectatorii care au câştigat unul dintre premiile săptămânale. Telespectatorii care răspund tuturor întrebărilor, au cele mai mari şanse de câştig (5 răspunsuri corecte înseamnă 5 participări în concurs), dar sunt înscrişi în concurs şi participanţii care au răspuns unei singure întrebări, legată de vizionarea unui singur episod al serialului.

În luna mai, luna Africii la Digi Animal World, telespectatorii pot urmări şi alte documentare interesante dedicate Africii:

Uimitoarea natură a Africii – până în 30.05.2013, orele 20:55

Marele rift: inima Africii sălbatice14.05 – 21.05, orele 20:55

Ecoturism în savană – 17.05, orele 20:00

Cascada Victoria – 24.05, orele 20:00

Călătorind prin Africa – 24.05 – 07.06, orele 20:55

Râurile Africii – 25 – 26.05, orele 21:55

Despre Digi Animal World

Digi Animal World este unul din cele 3 canale de documentare ale furnizorului de servicii telecom si de canale TV, RCS & RDS. In productii de cea mai buna calitate, cu larga recunoastere internationala, pe care  le difuzeaza in cel mai bun format, HD, canalul TV  te invita intr-o lume diferita de a noastra. Te ghideaza si te ajuta sa descoperi vietatile planetei si adevarata lume in care traiesc ele. Devii mai bun si mai deschis intelegand cum functioneaza natura. Afli noi si noi povesti interesante despre cum evolueaza ele si despre locurile de pe planeta populate cu cele mai multe si mai diverse specii. Alaturi de Digi World si Digi Life, Digi Animal World creeaza un univers din care nu ai cum sa nu faci parte, universul tau.

www.digi-animalworld.tv

www.facebook.com/DigiAnimalWorldRo

Go to Top