Mobile-Distribution, cel mai important distribuitor de servicii prepaid si incarcare electronica prin puncte de retail, isi extinde portofoliul prin semnarea unui parteneriat cu RCS & RDS, compania lider pe piata serviciilor de televiziune si de internet din Romania. Ca urmare a acestui acord, abonatii RCS & RDS isi vor putea plati facturile prin intermediul terminalelor „un-doi Centru de plati” amplasate in cele aproximativ 7.000 de magazine de proximitate partenere Mobile Distribution din intreaga tara.

„Noul serviciu este unul simplu si rapid. Astfel, clientii trebuie sa se prezinte cu factura sau doar cu codul de client in cel mai apropiat magazin semnalizat ‘un-doi Centru de plati’. Plata se efectueaza in numerar, clientul primind o chitanta pe care sunt specificate toate detaliile tranzactiei” a declarat Calin Chira, Director de Vanzari al Mobile Distribution.

Potrivit afirmatiilor sale, prin plata facturilor la magazinele de proximitate partenere Mobile Distribution clientii castiga timp pretios, fiind posibila plata catre mai multi furnizori de utilitati, in acelasi loc, fara costuri suplimentare. In plus, acestia beneficiaza de inca un avantaj, acela de a-si efectua cumparaturile si achita facturile de utilitati simultan.

Parteneriatul cu RCS & RDS marcheaza intrarea Mobile Distribution pe segmentul platilor aferente serviciilor de televiziune, internet si telefonie mobila, devenind al saselea partener national pentru care se incaseaza facturi prin intermediul noului serviciu „un-doi Centru de plati”.

„Parteneriatul cu RCS & RDS arata dorinta Mobile-Distribution de a oferi consumatorilor o gama variata de plati si o alternativa care corespunde nevoilor acestora datorita sigurantei, dimensiunii retelei si orarului prelungit al magazinelor partenere”, a mai afirmat Calin Chira.

„De-a lungul timpului le-am oferit clientilor o gama variata de modalitati de plata si o retea extinsa de puncte pentru achitarea facturii. Astfel, prin semnarea parteneriatului cu Mobile-Distribution, extindem metodele existente si continuam sa venim in intampinarea clientilor nostri cu solutii rapide, flexibile si moderne de plata a facturii”, a declarat Florin Nemes, Coordonator Marketing & PR, RCS & RDS.

Reprezentantul Mobile-Distribution a subliniat, de asemenea, ca serviciul pe care il reprezinta isi propune marirea numarului de parteneriate cu furnizorii de utilitati cu acoperire nationala si regionala oferind partenerilor si clientilor un pachet de servicii complet. In plus, prin investitiile planificate, serviciul va putea fi oferit catre aproximativ 15.000 de comercianti parteneri, atingand un numar de 18.000 – 20.000 de puncte de vanzare sub brandul „un-doi Centru de plati”.

„Odata cu introducerea noului serviciu, cifrele de afaceri ale magazinelor partenere au crescut datorita faptului ca au reusit sa acopere un spectru mai larg din nevoile cosumatorilor. De asemenea, traficul in magazine s-a majorat, numarul clientilor noi a crescut iar cei deja existenti au fost fidelizati. Semnalizarea brandului ‘un-doi Centru de plati’ cu materialele de mercantizare specifice a contribuit, de asemenea, la cresterea serviciului”, a incheiat Directorul de Vanzari al Mobile Distribution.

Despre Mobile Distribution

Mobile Distribution a dezvoltat activitatea de distributie a cartelelor prepaid incepand cu anul 2005, iar in scurt timp, compania a devenit cel mai important furnizor la nivel national in domeniul distributiei produselor prepaid ale tuturor operatorilor de telefonie mobila.

Compania este lider pe piata produselor prepaid, in 2013 inregistrand o cifra de afaceri de 44,3 milioane de euro. Oferta Mobile Distribution a fost completata in 2014 cu lansarea centrului de incasari facturi „un-doi Centru de plati”, care vine in sprijinul satisfacerii nevoilor si asteptarilor clientilor.