window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Academia Credis a devenit centru autorizat de training Adobe

Incepand cu martie 2010, Academia Credis a devenit centru autorizat de training Adobe, imbogatindu-si oferta de cursuri, prin deschiderea claselor de Photshop.

Academia Credis isi respecta statutul de a fi unul din furnizorii consacrati de cursuri de IT in Romania, oferind din luna martie a acestui an si cursuri de Photoshop. Dupa ce la finalul anului 2009 a devenit primul centru de training din Romania al programului Cisco Entrepreneur Institute, Academia Credis nu se dezminte si accepta o noua provocare pe piata traningurilor educationale.

Dupa 10 ani de activitate pe piata autohtona, in care Academia Credis a furnizat exclusiv cursuri Cisco, conducerea Academiei a decis sa mareasca gama de cursuri oferite pentru a se putea plia mai bine pe nevoile doritorilor de traninguri educationale.

Astfel, in anul 2009, Academia Credis, a devenit Academie Microsoft si a inceput sa distribuie cursurile de Microsoft Windows 7 si Microsoft Windows Server 2008. Au urmat apoi cursurile de Linux, finalul anului aducand in lista de cursuri si modulele programului Cisco Entrepreneur Institute.

Parteneriatul cu Adobe reprezinta pentru Academia Credis un pas important in intentia de a deveni cel mai mare furnizor de traininguri educationale din Romania.
Managerul Academiei Credis, Mihai Logofatu, spune ca acesta este doar inceputul expanisunii Academiei Credis, urmand ca in viitor sa-si mareasca gama de cursuri oferite. „Ne propunem sa devinem in urmatorii 5 ani principalul distribuitor de cursuri de IT precum si din domeniile adiacente. Din acest motiv, alaturi de cursurile de retelistica Cisco am decis sa oferim cursuri de Microsoft si Linux, dar sa abordam si noi domenii care au anumite puncte comune cu IT-ul. Astfel, atat antreprenoriatul vizat prin solutiile Cisco, cat si cursurile de grafica Photoshop ne vor ajuta sa ne indeplinim acest obiectiv”, declara Mihai Logofatu, Managerul Academiei Credis.

Academia Credis intelege importanta gadgeturilor IT in viata cursantilor sai, fapt pentru care, in data de 16 iunie 2010 va organiza o tombola, unde prin tragere la sorti, poate fi castigat un IPod Nano, un IPhone sau un IPad. La tombola pot participa toti cursantii care se inscriu in perioada 20 aprilie – 15 iunie 2010 la unul din cursurile Academiei Credis.

Academia Credis este cea mai mare Academie Cisco din Europa si a doua la nivel mondial. In urma experientei de aproape 11 ani pe piata din Romania, Academia Credis se mandreste cu un numar de peste 6000 de cursanti instruiti. „Best Local Academy of the year” in 2007, „Extraordinary Contributions” pentru dezvoltarea programelor Cisco in Romania si „Premiul de Excelenta” pentru intreaga sa activitate dedicata acestui domeniu sunt cateva din distinctiile care dau valoare activitatii prestate de Academia Credis.

Pentru detalii despre activitatile Academiei Credis, cursurile oferite si tombola aflata in curs de desfasurare, vizitati: http://cisco.credis.ro

Andrei Rotaru
Reprezentant Marketing
Academia Credis
Tel: 0731 700 317
andrei.rotaru@bittnetsystems.ro
http://cisco.credis.ro

2014-01-29T14:11:12+02:0007 mai 2010|Categories: arta / cultura / entertainment, COMUNICATE DE PRESA, IT / comunicatii|

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top