window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Academia Credis da startul incepand cu perioada verii la cursurile in regim intensiv (Boot Camp)

Academia Credis, unul din centrele consacrate de traininguri educationale din Romania, organizeaza in perioada 10 iulie 1 octombrie 2010, cursuri in regim Boot Camp. Principalul avantaj al Boot Camp-urilor este ca participantii vor avea posibilitatea sa urmeze cursurilie intr-un regim de prdeare intnesiv, profitand de perioada verii pentru a se perfectiona in diferite domenii de activitate.

Incepand cu anul 2007, incepand cu perioada lunilor de vara Academia Credis a organizat cursuri in regim Boot Camp, astfel incat, anul acesta (n.r. 2010), perioada 12 iulie 1 octombrie va continua traditia ultimilor trei ani. Daca pana in anul 2009 Academia Credis oferea doar cursuri de retlistica in regim Boot Camp, anul 2010 aduce un plus de noutate acestei perioade, doritorii fiind invitati sa aleaga, in functie de preferinte si necesitati, dintr-o gama mult mai larga de module.

In perioada mentionata, Academia Credis va oferi celor interesati, alaturi de cursurile Cisco si noile cursuri de Microsoft, Photoshop, Linux si PHP.
In ceea ce priveste cursurile Cisco, doritori vor putea urma CCNA Exploration (Cisco Certified Networking Associate), CCNA Security, CCNA Voice si CCNP Route (Cisco Certified Networking Professional). Cursurile de Microsoft vor fi Windows 7 (Instaling and Configuring Windows 7 Client), Windows 2003 + Windows 2008 (format din modulele: 2274 Managing Windows Server 2003, 2275 Maintaining Windows Server 2003 si 6419 Active Directory Fundamentals) si Windows C# (C Sharp). Alaturi de aceste cursuri doritorii vor mai putea opta pentru Adobe Photoshop CS4 (Editare Foto), Linux 101 (prima parte a Junior Level Linux Professional) si Zend PHP 5 Training.
CCNA Exploration ofera o privire de ansamblu asupra retelisticii, de la concepte fundamentale la aplicatii si servicii avansate de retea. Acest curs este impartit in patru module (Network Fundamentals, Routing Protocols and Concepts, LAN Switching and Wireless, Accessing the WAN) si este in special recomandat celor care isi doresc cunostinte aprofundate in domeniul retelelor de calculatoare.

CCNA Security constituie primul pas spre intelegerea conceptelor si protocoalelor folosite pentru securizarea unei retele. Se adreseaza in mod special celor interesati de domeniul securitatii si care doresc sa urmeze traseul de Cisco Certified Security Professional, fiind primul pas necesar in obtinerea certificarii CCSP.

CCNA Voice constituie primul pas in directia tehnologiilor Voice over IP. Cursul de CCNA Voice se adreseaza in mod special celor care doresc sa urmeze traseul de Unified Communications, fiind primul pas spre certificarile de voce ale Cisco.

CCNP Route invata cursantii sa planifice, sa configureze si sa verifice implementarea solutiilor complexe de rutare pentru retele de tpiul LAN si WAN ale intreprinderilor, folosind o serie de protocoale de rutare.

Cursul 6292 Installing and Configuring Windows 7 Client este alcatuit din 8 Laboratoare in care se dobandesc cunostintele si aptitudinile necesare pentru a instala, configura si administra o retea de calculatoare bazata pe Windows 7.

Cursul 2274 Managing a Microsoft Windows Server 2003 Environment este alcatuit din 10 Laboratoare in care se dobandesc cunostintele necesare pentru a administra resursele unui domeniu, administrarea conturilor de utilizator, calculator si grupurilor, administrarea accesului la resursele retelei, administrarea imprimantelor, administrarea de Organizational Unit intr-o retea bazata pe Active Directory si implementarea de Group Policy asupra utilizatorilor si a calculatoarelor.

Cursul 2275 Maintaining a Microsoft Windows Server 2003 Environment este alcatuit din 6 Laboratoare in care se dobandesc cunostintele necesare pentru a administra resursele unui server, monitoriza performantelor unui server, intelege si implementa elementele de securitate specifice serverului sustinute de familia Windows Server 2003.

Cursul 6419 AD Fundamentals este alcatuit din 7 Laboratoare in care se dobandesc cunostintele necesare pentru a administra resursele unui domeniu folosind Windows Server 2008. Cursantii vor invata sa administreze conturile de utilizator, calculator si a grupurilor, sa administreze accesul la resursele retelei, sa administreze imprimantele si sa implementeze o structura Group Policy.

Cursul Visual C# ofera invatarea facila, bazata pe un sistem de exemple a limbajului de programare C# (C sharp). C# este un limbaj OOP (object-oriented programming), lansat pentru prima data in 2001 de catre Microsoft Corporation, ca o parte integranta a initiativei .NET si ulterior aprobata ca standard de ECMA si ISO.

Adobe Photoshop CS4 (Editare Foto) acopera atat notiuni de baza cat si avansate in domeniul editarii de fotografie digitala, adresandu-se in primul rand fotografilor amatori sau
profesionisti dar totodata si pasionatilor de grafica digitala.

Linux 101 (prima parte a Junior Level Linux Professional) asigura cunostintele de baza de Linux despre acest sistem de operare. In urma acestui curs, cursantii pot sustine Examneul 101, a carui certificare este primul pas din cei doi necesari pentru obtinerea certificarii LPIC 1.

Zend PHP 5 Training invata cursantii PHP-ul de la A la Z. Cursul pregateste pentru obtinerea certificarii Zend Certified PHP 5 Engineer. Cursantii care doresc sa participe la acest curs trebuie sa aiba cunostinte minime de programare.

Cursurile in regim Boot Camp se vor desfasura la sediul Academiei Credis (Str. Drumul Sarii nr. 144, Sector 6, Bucuresti) si se vor caracteriza printr-un program flexibil prin care cursantii vor putea sa aleaga, in functie de cum le va permite timpul, intre un program de dimineata sau de weekend.

Pretul pentru orice curs este de 350 Ron pentru elevi si studenti si 450 Ron pentru persoane fizice. Pentru inscrieri pana la data de 1 iulie 2010, cursantii beneficiaza de o reducere de 10% pentru toate cursurile in afara de Microsoft C#, Linux 101, Zend PHP 5 Training.

Mai multe detalii despre Boot Camp-urile organizate de Academia Credis, precum si informatii referitoare la componenta cursurilor, program, costuri, modalitati de plata si formularul online de inscriere se pot obtine accesand http://cisco.credis.ro

Academia Credis este cea mai mare Academie Cisco din Europa și a doua la nivel mondial. n urma experienței de aproape 11 ani pe piața din Romnia, Academia Credis se mndrește cu un numar de peste 6000 de cursanți instruiți. Best Local Academy of the year n 2007, Extraordinary Contributions pentru dezvoltarea programelor Cisco n Romnia și Premiul de Excelența pentru ntreaga sa activitate dedicata acestui domeniu sunt cteva din distincțiile care dau valoare activitații prestate de Academia Credis.
In anul 2009 Academia Credis a devenit primul centru de training din Romania al programului international Cisco Entrepreneur Institute.Tot in acelasi an, Academia Credis si-a extins gama de cursuri si in alte domenii IT&C prin oferirea modulelor de Linux si Microsoft. Incepand cu anul 2010 Academia Credis ofera si cursuri de Photoshop.

Andrei Rotaru
Reprezentant Marketing
Academia Credis
0731 700 317
andrei.rotaru@bittnetsystems.ro
http://cisco.credis.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top