window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Academia Credis organizeaza prima tabara de Photoshop, oferind 150 de burse pentru elevi si studenti / Paraul Rece / iunie-august 2010

Academia Credis, unul din centrele consacrate de traininguri educationale din Romania, organizeaza in perioada iunie august 2010, prima tabara de Adobe Photoshop. Tabara ofera posibilitatea participantilor sa invete sa utilizeze un program de grafica si design, intr-o atmosfera plina de voie buna si distractie.

Cand vine vorba de traininguri educationale, de cele mai multe ori, aceasta modalitate de perfectionare este vazuta ca o necesitate si nicidecum ca un hobby. Incepand cu aceasta vara, Academia Credis doreste sa elimine aceasta falsa impresie si sa arate ca trainigurile educationale sunt si o buna modalitate de relaxare.

Tabara de Photoshop intitulata O vacanta de pus in rama! este solutia pe care Academia Credis o ofera celor care doresc sa invete lucruri utile, dar si sa se distreze in acelasi timp. Timp de cinci zile, la Hotel Piatra Craiului, Paraul Rece, participantii se vor relaxa alaturi de instructori autorizati facand alpinism (pereti omologati), tenis, teambuilding in natura, drumetii, off-road (masinile dotate special), tiroliana, foc de tabara si bineinteles cursuri de Photoshop. Mai mult, acestia vor avea alaturi un trainer certificat Adobe, care ii va invata sa editeze pozele de vacanta si sa le transforme in amintiri de neuitat.

Pe langa aceste activitati, in ultima zi a taberei se va organiza un concurs unde participantii isi vor edita fotografiile facute in timpul vacantei si le vor putea inscrie in concurs. Cele mai bune lucrari vor fi premiate, selectia facandu-se in functie de numarul de voturi primite pe pagina de Facebook a Academiei Credis.

In urma unei colaborari cu Universitatea din Bucuresti, Academia Credis a reusit sa obtina 150 de burse (50 pentru elevi si 100 pentru studenti) pentru a da sansa la cat mai multe persoane sa beneficieze de acesta tabara.

Primii 50 de elevi si 100 de studenti care se vor inscrie vor beneficia de aceste burse, fiind nevoiti sa plateasca numai 499 Ron pentru plecari din Bucuresti, cu transport asigurat si doar 399 Ron pentru plecari din tara, cu transportul pe cont propriu.

Bursele sunt distribuite pentru urmatoarele perioade:
-Elevi 21-25 iunie
-Elevi 19-23 iulie
-Studenti 2-6 august
-Studenti 9-13 august
-Inca doua perioade ce vor fi anuntate ulterior

Dupa epuizarea burselor, pretul taberei de Photoshop este de 1299 Ron pentru plecarile din Bucuresti si de 1199 Ron pentru plecari din tara.

Participantii, indiferent ca beneficiaza de o bursa sau nu, au inclus in pret urmatoarele:
– Transport cu autocarul (doar pentru plecarile din Bucuresti).
– 4 nopti cazare in camere duble hotel de 3*
– Trei mese pe zi.
– Curs autorizat Photoshop si diploma de absolvire.
– Activitati de recreere.
– Participarea la Concursul O vacanta de neuitat!
– Premii pentru cele mai bune lucrari
La cerere, Academia Credis poate organiza si tabere cu teme de Microsoft (Windows 7 sau Windows Server 2008), Cisco (orice curs al academiei), Linux sau Educatie Antreprenoriala.

Academia Credis este cea mai mare Academie Cisco din Europa și a doua la nivel mondial. n urma experienței de aproape 11 ani pe piața din Romnia, Academia Credis se mndrește cu un numar de peste 6000 de cursanți instruiți. Best Local Academy of the year n 2007, Extraordinary Contributions pentru dezvoltarea programelor Cisco n Romnia și Premiul de Excelența pentru ntreaga sa activitate dedicata acestui domeniu sunt cteva din distincțiile care dau valoare activitații prestate de Academia Credis.

Andrei Rotaru
Reprezentant Marketing
Academia Credis
0731 700 317
andrei.rotaru@bittnetsystems.ro
http://cisco.credis.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top