window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Acces nelimitat la Inventis Forum 2010, locul de intalnire al profesionistilor din HR

Business-Edu iti pune la dispozitie o oferta speciala pentru inscrierea la Inventis Forum 2010, cel mai important eveniment dedicat profesionistilor din industria de Resurse Umane, desfasurat in perioada 16-17 iunie.
Astfel, pana in data de 4 iunie te poti alatura specialistilor de top din resurse umane si beneficiezi de early-bird-ul pentru inscrierea la Forum. Pachetul Forum, in valoare de 390 euro iti ofera acces nelimitat la cele trei zone segmentate ale Forumului: Insight, Show si Free Zone. Asigura-ti astfel locul in cadrul Forumului creat de Business-Edu pentru nevoile tale si ale organizatiei din care faci parte, in care gasesti:
-Trend-uri despre cum vom invata in viitor
-Best practices din companii de succes
-Studii de caz cu rezultate, implementate in organizatii din domenii variate
-Manifestari culturale

Despre Business-Edu:
Business – Edu isi propune sa ofere cunostinte si experiente de invatare, valoroase si de impact, organizatiilor si profesionistilor interesati de inovare, dezvoltare si schimbare. Business-Edu a dezvoltat o comunitate in cadrul careia va informati, gasiti modele de buna practica si interactionati cu manageri si antreprenori, specialisti in resurse umane, training, e-learning, coaching, psihologie aplicata.
Din 2004, Business-Edu exista pe piata atat in offline, cat si in on-line, prin
5 evenimente de business consacrate: Conferinta anuala de Training; Conferinta anuala de Coaching; Business – Edu Expo; Business-Edu Awards, Psihologia la locul de munca. Portalul www.business-edu.ro concentreaza comunitatea celor interesati de dezvoltare, inovare si schimbare.
Detalii cu privire la eveniment si inscrieri puteti gasi accesand: www.business-edu.ro

Informatii suplimentare: pr@business-edu.ro

Persoana de contact:
Octavian Pop
octavian.pop@business-edu.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top