window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Accesorii necesare biroului mobil

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSAgora Group a organizat vinerea trecută conferința de tehnologie cu tema Mobile Office la Hotelul Intercontinental din București.

Robert Constantin, Commercial Category Manager HP Romania, a pus accentul pe creșterea productivității cu ajutorul accesoriilor, indiferent de locul în care se desfășoară activitatea. Astfel HP oferă o gamă variată de soluții pentru notebook-urile EliteBook, ProBook, Folio, Slate2: baterii, stații de cuplare, carcase de transport, filtre de securitate, conexiuni 3G și baterii secundare.

Călin Rangu, Reprezentant CIO Council, a declarat: „Este foarte adevărat că nivelul de mobilitate crește în continuu, dar ceea ce observ eu cel puțin în mediul bancar, de exemplu, este și o creștere a nivelului de conservatorism vis-a-vis de accesul la Internet acordat angajaților. Poate părea un paradox, dar de fapt nu este, având în vedere preocupările legate de securitate și de creșterea productivității muncii. Probabil că, până la urmă, soluțiile de tip cloud computing vor găsi metoda de a rezolva acest paradox”.

Tudor Galoș, Reprezentant ANIS, a spus: „Consumerizarea IT-ului este dată de cloud computing, explozia de date, social computing, aplicații în browsere, ecosistemul de computere, dispozitive personale de birou, conectivitate permanentă și interacțiune naturală”.

În încheiere, Radu Dinu, Channel Representative INTEL și Andra Platon, Market Development Specialist INTEL au prezentat familia generației a 3-a de procesoare Intel Core care îmbunătățesc experiența utilizatorilor de Ultrabook-uri: „Noi credem că Ultrabook-urile bazate pe a 3-a generaţie INTEL Core reprezintă o nouă eră a calculatoarelor. La fel cum tehnologia Centrino a adus mobilitate adevărată la începutul anului 2003, Ultrabook va aduce un nou tip de experienţă pentru utilizator începând de astăzi: performanţă fără compromisuri şi capacitate de reacţie fără precedent, într-o gamă largă de de forme de prezentare: subţire, uşor şi elegant”.

Evenimentul a fost promovat cu ajutorul partenerilor media Androider, PRWave, PRWave Directory, MediaLook, Ziare.com, HIT.ro, Business24, MyJob, Agora News, IT Trends și Digital Trends. Alți parteneri: CIO Council, INDACO Systems, ARIES, ANIS, BVMW, Byblos, iNES, DigiSign.

Despre Conferințele de Tehnologie Agora

Conferințele de Tehnologie Agora reprezintă o suită de manifestări menite a prezenta soluții concrete pentru administrația publică centrală și/sau instituțiile financiar-bancare, telecom, utilități și marile companii. Conferințele de Tehnologie Agora sunt organizate în București și se adresează factorilor de decizie și directorilor IT din marile corporații.

Detalii la www.agora.ro/conferinte .

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top