Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSAgora Group a organizat vinerea trecută conferința de tehnologie cu tema Mobile Office la Hotelul Intercontinental din București.

Robert Constantin, Commercial Category Manager HP Romania, a pus accentul pe creșterea productivității cu ajutorul accesoriilor, indiferent de locul în care se desfășoară activitatea. Astfel HP oferă o gamă variată de soluții pentru notebook-urile EliteBook, ProBook, Folio, Slate2: baterii, stații de cuplare, carcase de transport, filtre de securitate, conexiuni 3G și baterii secundare.

Călin Rangu, Reprezentant CIO Council, a declarat: „Este foarte adevărat că nivelul de mobilitate crește în continuu, dar ceea ce observ eu cel puțin în mediul bancar, de exemplu, este și o creștere a nivelului de conservatorism vis-a-vis de accesul la Internet acordat angajaților. Poate părea un paradox, dar de fapt nu este, având în vedere preocupările legate de securitate și de creșterea productivității muncii. Probabil că, până la urmă, soluțiile de tip cloud computing vor găsi metoda de a rezolva acest paradox”.