window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Achizitii de noi emisiuni la Zone Reality

Achizitii de noi emisiuni la Zone RealityZone Reality examinează dovezile și vă prezintă crimele din :

Anchetatorii, Cine l-a ucis pe Trent Keegan, Ultimele ore din viață, FBI: Urmăriri periculoase, Detectivi criminaliști.

Liderul internaţional în producţia şi distribuţia canalelor tematice, Chello Zone anunță achiziţionarea de noi programe cu cele mai terifiante cazuri de crimă, pe care le puteţi viziona doar la Zone Reality.

Zone Reality este postul care se inspiră din viaţa reală, din dramele, poveştile şi crimele care au loc în diverse regiuni. Canalul TV a fost lansat în 1999, iar astăzi este difuzat în peste 75 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Noile emisiuni achiziţionate provin de la TVNZ şi Target Entertainment și vor fi difuzate la orele de maximă audienţă. Acestea aduc în atenţia publicului metode moderne de examinare a probelor.

Prima achiziţie constă în documentarul premiat, Anchetatorii care va rula la Zone Reality pe toată perioada lunii mai. Emisiunea a fost achiziţionată de la TVNZ, este structurată în 12 părţi şi a fost realizată de apreciatul regizor Bryan Bruce. Telespectatorii sunt invitați să păşească în lumea celor mai cunoscute cazuri de crime nerezolvate din Noua Zeelandă. Camerele de filmat surprind toate momentele în care poliţiştii cercetează cu minuţiozitate probele pentru a descoperi noi indicii, în speranţa că îi vor prinde pe criminali.

Cine l-a ucis pe Trent Keegan este o premieră achiziţionată, de asemenea, de la TVNZ, ce va fi difuzată în luna mai. Emisiunea îl prezintă pe regizorul Rob Harley, interesat să descopere detalii despre moartea lui Trent Keegan, un fotograf din Noua Zeelandă găsit mort în 2008 în Nairobi, după ce avusese o misiune de foto-jurnalism în Tanzania. Familia lui Trent dorește să afle cât mai multe detalii despre moartea sa, iar Harley dă curs unei adevărate anchete pentru a scoate la iveală secretul acestei crime atât de mediatizată.

Seria Ultimele ore din viață este o producție originară de la Target Entertainment. Emisiunea vă prezintă dovezile şi probele găsite la locul celor mai înspăimântătoare crime din Irlanda.

FBI: Urmăriri periculoase, de la GRB Entertainment, aduce în prim plan  cazul răpirii şi uciderii Sandrei Cantu, o fetiţă de numai opt ani, iar seria Detectivi criminaliști ce provine de la Endemol, îi invită pe telespectatori în lumea crimelor şi a investigaţiilor.

“Zone Reality este canalul care prezintă drame reale prin intermediul documentarelor ce dezvăluie poveştile din spatele crimelor. Aceste achiziţii vor fi difuzate la ore de maximă audienţă şi suntem convinşi că cei de acasă vor fi nelipsiţi din faţa micilor ecrane”, declară Sam Rowden, directorul de programe de la Zone Reality.

Nu pierdeţi premierele lunii mai la Zone Reality!

   Despre Zone Reality

 Zone Reality este canalul tematic de televiziune care difuzează programe inspirate din drame reale, cazuri de crime, fenomene stranii şi misterioase. Acest post TV oferă o incursiune în viaţa reală a celebrităţilor, dar şi a oamenilor de rând printr-o serie de emisiuni impresionante şi autentice.

 Lansat în anul 1999, Zone Reality este difuzat în peste 75 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină, India, China şi Marea Britanie. El este transmis în 21 de limbi şi ajunge zilnic în peste 24 milioane de case.

Zone Reality face parte din Chello Zone, o companie a Liberty Global Inc.

www.zonereality.tv

 Despre Chello Zone

 Chello Zone este unul din liderii internaţionali în producţia şi distribuţia canalelor tematice din Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi Asia. Cu o gamă diversă de posturi TV ce fac parte din categoriile – sport, filme, reality, lifestyle şi televiziuni pentru copii, Chello Zone se adresează unui public extrem de variat.

Compania deţine un portofoliu de cinci branduri consolidate: Zone Reality, Zone Romantica, Fantasy, Extreme Sports Channel şi canalul JimJam pentru preşcolari. Chello Zone operează, de asemenea, o serie de canale în regiunea EMEA, printre care se numără Outdoor Channel, Food Network şi Fine Living Network în colaborare cu Scripps Networks Interactive. Împreună cu CBS Studios International, Chello Zone a înfiinţat o societate mixtă cu un portofoliu de şase posturi britanice de divertisment.

Canalele sale de televiziune sunt transmise în peste 160 de milioane de case, din mai mult de 100 de ţări şi sunt difuzate în 25 de limbi.

Chello Zone face parte din Chellomedia, un lider mondial în segmentul companiilor media, fiind divizia europeană de conţinut a Liberty Global Inc.

www.chellozone.com.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top