Asociaţia Română pentru Reciclare – RoRec organizează o acţiune de colectare de deseuri de echipamente electrice şi electronice (DEEE), în cadrul campaniei “Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare” în Bucureşti. Cu sprijinul trustului de presă Sanoma Hearst şi în colaborare cu Primăria Sectorului 6, aceasta se va desfăşura în perioada 15 – 22 septembrie.

Sâmbătă, 15 septembrie, se deschid punctele de colectare din Sectorul 3 al Capitalei. Bucureştenii sunt aşteptaţi începînd de la ora 9.30. Programul în care se poate depune DEEE, la cele cinci puncte de colectare fixe special amenajate, se încheie la ora 17.00. Acestea sunt la Piaţa Trapezului, Piaţa Râmnicu Sărat, Piaţa Vitan, Parcul Titan (la scenă) şi la intersecţia bulevardelor Camil Ressu cu Dristorului şi Str. Râmnicu Vâlcea.

Totodată, bucureştenii ce depun DEEE la punctul de colectare din Parcul Titan vor avea ocazia si de un concert Analia Selis & Friends.

Sâmbătă, 22 septembrie, vor fi deschise, în acelaşi interval orar, punctele de colectare din Piaţa Muncii, Piaţa Minis, Parcul Titan, intersecţia Câmpia Libertăţii cu Str. Gh. Petraşcu, respectiv intersecţia Baba Novac cu str. Ion Turculescu, în faţa complexului comercial.

Sunt aşteptaţi să depună toţi bucureştenii dornici să scape de echipamentele nefolositoare sau defecte, indiferent de sectorul în care locuiesc.

Beneficiază însă de preluarea gratuită de la domiciliu doar cetăţenii din Sectorul 3 care vor să scape de deşeurile foarte grele sau voluminoase. Pentru mai multe informaţii sau pentru programarea unui transport de la domiciliu, cetăţenii au la dispoziţie mai multe numere de telefon, după cum urmează: Romtelecom – 021.311.70.99, Vodafone – 0731.136.942, Orange – 0755.365.596, Cosmote – 0767.670.412, între orele 09.00 – 19.00, şi sâmbăta, între orele 9.00-17.00.

Toţi deponenţii de DEEE vor fi înscrişi la o tombolă cu premii, ai cărei câştigători vor fi extraşi la data de 22 septembrie, la ora 19, la Primăria Sectorului 3. Vor fi oferite 50 de premii constand in roboti de bucatarie, DVD-playere.

Detaliile despre programul campaniei de mediu si regulamentul tombolei pot fi consultate pe www.rorec.ro. Totodata, ne gasiti si pe facebook.com/AsociatiaRoRec, pentru mai multe informatii despre campanii, despre colectarea DEEE si despre un mediu curat.

Go to Top