window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Acţiune de colectare DEEE în Sectorul 3

Asociaţia Română pentru Reciclare – RoRec continuă şi în acest weekend acţiunea de colectare de deseuri de echipamente electrice şi electronice (DEEE), în cadrul campaniei “Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare” în Sectorul 3, Bucureşti. In paterneriat cu trustul de presă Sanoma Hearst şi în colaborare cu Primăria Sectorului 3, aceasta se va desfăşura în perioada 15 – 22 septembrie.

Sâmbătă, 22 septembrie, in a doua parte a acţiunii ce se desfăşoară timp de două săptămâni, vor fi deschise, între orele 9.30 – 17.00, punctele de colectare din Piaţa Muncii, Piaţa Minis, Parcul Titan, intersecţia Câmpia Libertăţii cu Str. Gh. Petraşcu, respectiv intersecţia Baba Novac cu str. Ion Turculescu, în faţa complexului comercial. Sunt aşteptaţi să depună toţi bucureştenii dornici să scape de echipamentele nefolositoare sau defecte, indiferent de sectorul în care locuiesc.

Beneficiază însă de preluarea gratuită de la domiciliu doar cetăţenii din Sectorul 3 care vor să scape de deşeurile foarte grele sau voluminoase. Pentru mai multe informaţii sau pentru programarea unui transport de la domiciliu, cetăţenii au la dispoziţie mai multe numere de telefon, după cum urmează: Romtelecom – 021.311.70.99, Vodafone – 0731.136.942, Orange – 0755.365.596, Cosmote – 0767.670.412, între orele 09.00 – 19.00, şi sâmbăta, între orele 9.00-17.00.

Toţi deponenţii de DEEE vor fi înscrişi la o tombolă cu premii, ai cărei câştigători vor fi extraşi la data de 22 septembrie, la ora 19 in Parcul Titan (la scena). Vor fi oferite 50 de premii constand in roboti de bucatarie, DVD-playere.

Detaliile despre programul campaniei de mediu si regulamentul tombolei pot fi consultate pe www.rorec.ro. Totodata, ne gasiti si pe facebook.com/AsociatiaRoRec, pentru mai multe informatii despre campanii, despre colectarea DEEE si despre un mediu curat.

Peste 800.000 kilograme de deseuri de echipamente electrice si electronice au fost colectate deja, in cadrul actiunilor desfasurate, anul acesta, in campania “Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare”, a Asociatiei Romane pentru Reciclare RoRec. In 2011, au fost stranse peste un milion de kilograme de deseuri de echipamente electrice si electronice colectate, in 220 de actiuni din 39 de judete si in sectoarele 4 si 6 din Bucuresti la care au participat, in total, peste 66.000 de cetateni.

Asociaţia Română pentru Reciclare – RoRec (www.rorec.ro) este o organizaţie colectivă non-profit având ca membri fondatori zece dintre cei mai cunoscuţi fabricanţi europeni de electrocasnice cu activitate în România. Misiunea RoRec este de a contribui activ la realizarea obiectivelor europene pentru conservarea, protecţia şi îmbunătăţirea calităţii mediului înconjurător şi a sănătăţii umane, pentru utilizarea raţională a resurselor naturale, prin servicii complete de gestionare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice şi implicit prin reintroducerea de materii prime în sectorul economic.

Contact

Asociaţia RoRec

Isabelle Greger

Project manager

E-mail: isabelle.greger@rorec.org

Mobil: 0722 216 403

Go to Top