window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Actiune voluntara de ecologizare a plajelor / Eforie Sud Capul Turcului / 23 mai 2010

Va asteptam in numar cat mai mare! Aceasta initiativa trebuie sa traga un semn de alarma tuturor acelora care uita ca acasa nu arunca gunoiul peste tot ! www.mascufund.ro

23 mai 2010 Eforie Sud Capul Turcului

Ziua Internationala a Ecologizarii Plajelor este cel mai mare eveniment de voluntariat, n numele mediului marin, ce are loc n fiecare an in a treia smbata din septembrie. Este un eveniment global, care inspira oamenii sa ajute la curatarea gunoaielor si resturilor de pe plaje si zonele subacvatice adiacente, sa identifice sursele de poluare si sa schimbe atitudinea celor neatenti cu mediul marin. n acest an vom dubla evenimentul cu actiunea din 23 mai, din cauza cantitatii enorme de deseuri ce se acumuleaza n perioada de iarna.

Scafandri si voluntari deopotriva se vor ntlni pentru a curata plaja si portiunea subacvatica de la Capul Turcului din Eforie Sud. Pentru succesul acestui eveniment ne bazam si pe colaborarea Primariei Eforie.

Va asteptam in numar cat mai mare ! Aceasta initiativa trebuie sa traga un semn de alarma tuturor acelora care uita ca acasa nu arunca gunoiul peste tot !

–––––––––––––––––––––––––––

Insulele Samui, Phangan si Tao sunt renumite pentru numeroasele centre de scufundari, reprezentand una dintre cele mai importante si mai atractive destinatii pentru iubitorii de diving din intreaga lume. Este destinatia ideala pentru toate categoriile de diveri : incepatori, dornici de aventura, care se pot inscrie la cursurile unei scoli de diving, si in cel mai scurt timp pot deveni diveri in adevaratul sens al cuvantului (certificati), pentru cei care au deja certificat, si-l pot upgrada, iar cei profesionisti, isi pot imbunatati experienta.

Detalii complete, poze si harti, programul pe zile, inclusiv preturi la www.mascufund.ro

–––––––––––––––––––––––––––

Cursuri de scufundari OWD

Scufundarile pot deveni aventuri in locuri tropicale exotice si se pot transforma in profesie oriunde in lume. Alegerea cursurilor NAUI inseamna ca esti multumit numai cu ceea ce este mai bun. NAUI are cele mai inalte standarde de pregatire din industria scufundarilor si se bucura de o reputatie la nivel mondial pentru explorari subacvatice in care cu fiecare respiratie se scrie o noua pagina in calatoria in necunoscut.

Scufundarile reprezinta o activitate extrema prin care traiesti fiecare clipa si te aventurezi in locuri in care nu a mai fost nimeni inaintea ta. Experimenteaza imponderabilitatea ca un astronaut orbitand in jurul Pamantului. Respira sub apa, suspendat intr-o lume acvatica, revigoranta si linistita. Vezi pesti ciudati si exotici si alte creaturi ale adancurilor cum numai alti scufundatori NAUI mai vad.

Sa inveti sa fii scufundator NAUI este o aventura in sine! Alatura-te milioanelor de oameni care au descoperit scufundarile prin NAUI, schimbandu-si viata pentru totdeauna. Vrei mai multe informatii? Citeste mai departe si pregateste-te pentru aventura vietii si o viata plina de aventura!

Detalii complete despre toate cursurile de scufundari BDODS gasiti la www.mascufund.ro

BDODS Diving School
Telefon: 021.310.64.67
Fax: 021.310.64.68
www.bdodsdivingschool.eu
info@bdodsdivingschool.eu
http://www.bdodsdivingschool.eu

2014-01-29T14:30:59+02:0020 mai 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, turism|

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top