window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Activități intense în ultimul trimestru al proiectului CompEtent

  • aaa_Advertising4U.ro-Platforma _de_Promovare_ONLINE

În cadrul proiectului “CompEtent – dezvoltarea competenţelor angajaților SPO pentru creșterea calității și eficienței serviciilor furnizate”, ID 130703, al cărui beneficiar este Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui, luna aprilie 2015 a fost una din lunile cele mai active din punct de vedere al rezultatelor.

Activitatea 7 “Studiu privind impactul proiectului la nivelul județelor implicate” a continuat cu etapa intermediară de realizare a studiului privind impactul serviciilor furnizate de personalul SPO, activitate în cadrul căreia experții studiu de impact din partea partenerului 9, Asociația Comunitară de Unitate și Mediere, au aplicat chestionare de evaluare a calităţii serviciilor oferite clienților, de către personalul SPO, în județele Vaslui, Buzău, Vrancea și Bacău. Chestionarea clienților va ajuta angajații sistemului public de ocupare să abordeze activitatea orientată spre client, să încurajeze personalul să-și îmbunătățească abilitățile de lucru cu clienții.

 

Activitatea 5 “Vizite de studiu” s-a remarcat prin trei vizite de studiu în Olanda și Belgia, la care au participat 60 de persoane. Vizitele de studiu au fost organizate în cadrul proiectului pentru a completa cunoștințele și experiențele beneficiarilor cu modelele implementate la nivelul furnizorilor de servicii de ocupare vizitate, precum și cu rezultate ale acestor modele. Informațiile culese se regăsesc în chestionarele care au fost completate de fiecare din cei 60 de angajați SPO, chestionare care vor ajuta la identificarea unor instrumente îmbunătățite, precum și la elaborarea “Studiului privind îmbunătățirea instrumentelor de consiliere și mediere”, studiu care va fi realizat în cadrul Activității 6 de experții de consiliere și mediere, fiind unul din cele mai importante rezultate ale proiectului.

 

De asemenea, în luna aprilie 2015 a fost organizată penultima serie de sesiuni de formare: “Competențe antreprenoriale”, “Agent de ocupare”, “Analist piața muncii” și “Evaluator proiecte”, programe la care au participat 40 de angajați din SPO.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeşte în oameni!”, Axa prioritară 4 „Modernizarea Serviciului Public de Ocupare”, Domeniul major de intervenţie 4.2 „Formarea personalului propriu al SPO”, solicitant Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vaslui, în parteneriat cu A.J.O.F.M. Botoşani, A.J.O.F.M. Timiş, A.J.O.F.M. Argeş, A.J.O.F.M. Bacău, A.J.O.F.M. Buzău, A.J.O.F.M. Tulcea, A.J.O.F.M. Vrancea, Asociaţia Aproape de Tine – Iaşi, Asociaţia Comunitară de Unitate şi Mediere şi SIVECO România SA.

Pentru alte informaţii privind stadiul implementării proiectului, puteţi accesa pagina web www.proiectcompetent.ro.

 

Filipescu Sergiu – expert comunicare şi promovare proiect

Asociaţia Comunitară de Unitate şi Mediere Vaslui

email: asociatie.vaslui@gmail.com; facebook: Proiect CompEtent_ID 130703

2015-04-30T11:06:39+03:0030 aprilie 2015|Categories: COMUNICATE DE PRESA|Tags: , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top