window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Acumen Integrat organizeaza a doua editie a Conferintei Managementul Performantei in Romania 2012

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSAcumen Integrat anunta cea de-a doua editie a Conferintei Managementul Performantei in Romania, care va avea loc in perioada 25-27 octombrie 2012, la Hotel Ramada, Sibiu.

Conferinta vine in continuarea primei editii organizate in toamna anului trecut tot la Sibiu, primita cu entuziasm de participanti:

  • „Am considerat utila participarea la Conferinta deoarece managementul performantei in Romania este necesar sa devina o prioritate pentru orice companie. Daca vom acorda atentie acestui segment, cu siguranta business-ul se va dezvolta.” Mariana Hopartean – Director National Vanzari, Elpreco.
  • „Consider evenimentul un element calitativ in Romania. Pentru intarirea culturii de business din Romania, as dori sa vad o repetare a evenimentului cu si mai multi participanti.” Razvan Arsene – Quality Manager, Autoliv Romania.
  • „Managementul Performantei este ceea ce va orienta mediul de business din Romania intr-o directie corecta. Conferinta Managementul Performantei in Romania, prima de acest nivel, reprezinta un start excelent in acest domeniu.” Calin Somcutean – Director Retail, Ambient.

Anul acesta, evenimentul va prezenta, prin intermediul studiilor de caz, aspecte-cheie din provocarile, oportunitatile si implicatiile practicilor de management al performantei la trei niveluri: strategic, operational si individual. Conferinta este o platforma de cunoastere, dezvoltare si networking in care toti cei care relationeaza cu domeniul managementul performantei au oportunitatea de a accesa informatii, de a schimba idei cu alti practicieni si specialisti si de a impartasi bune practici in domeniu.

Panelurile vorbitorilor invitati la eveniment acopera principalele zone de competenta, fiind prezente nume sonore de companii si profesionisti cu experienta in aplicarea instrumentelor si proceselor ce tin de managementul performantei la nivel de organizatie, departament si angajat.

Participantii vor avea oportunitatea sa discute despre managementul performantei si Balanced Scorecard cu un expert international in cadrul unui Masterclass si cu 15 manageri romani, cunoscatori de bune practici in managementul performantei, in cadrul a 15 sesiuni de prezentari si 3 paneluri de discutii.

Masterclass-ul se va desfasura in prima jumatate a zilei de 25 octombrie 2012, in prima zi de Conferinta si va avea ca tema „Best Practices in Performance Management at International Level”. Masterclass-ul abordeaza progresiv domeniul managementului performantei la nivel strategic, operational si individual.

In sesiunile de prezentari din zilele de 25 si 26 octombrie vor fi analizate strategiile adaptate la realitatile mediului organizatiilor din Romania, din perspectiva managementului performantei.
OMV Petrom, IG Watteeuw Romania, Bitdefender, Ambient, Schaeffler Romania, Office Depot si Plexus Romania sunt companiile din partea carora au fost confirmati vorbitori in cadrul celor trei module ale Conferintei: Managementul Performantei la nivel Strategic/Organizational, Managementul Performantei la nivel Operational si Managementul Performantei la nivel Individual.
Adrian Brudan, Manager Solutii Performanta Organizationala in cadrul companiei Acumen Integrat si Director al Conferintei, considera ca „In Romania se manifesta un interes tot mai mare in managementul performantei, iar organizarea celei de-a doua editii a Conferintei Managementul Performantei in Romania este rezultatul dorintei de a sustine consolidarea si maturizarea bunelor practici in domeniu”.

Evenimentul este completat de trei workshop-uri interactive care vor aborda ultimele noutati si bune practici in domeniul managementul performantei si Balanced Scorecard. Acestea se vor desfasura in paralel, in data de 27 octombrie:

  • Workshop A: Dezvoltarea unui Sistem de Management al Performantei bazat pe Balanced Scorecard – Etape si pasi de urmat
  • Workshop B: Indicatori de Performanta: Masurare, invatare, optimizare
  • Workshop C: Managementul performantei la nivel individual – Criteriile de performanta, evaluarea si imbunatatirea performantei angajatilor

Pentru detalii despre program, vorbitori, taxa de participare, reduceri si modalitati de inscriere, va invitam sa accesati site-ul oficial al evenimentului: www.conferinta.KPIs.ro.

Despre Acumen Integrat
Acumen Integrat este o companie romaneasca de cercetare si consultanta, cu sediul in Cluj-Napoca, specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performantei, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta, instruire profesionala si management de proiect. Compania opereaza IndicatoridePerformanta.ro, cea mai mare comunitate de profesionisti din Romania specializata in masurarea si managementul performantei.

Contact
Gabriela Grosu, Project Manager
Tel.: +40 726 268 669
Email: Gabriela.Grosu@acumen.ro
Web: www.acumenintegrat.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top